Nàstic

futbol

2a divisió a

A ritme de tortuga, però abonats a la suma

Nàstic. El conjunt grana va empatar dissabte i va desaprofitar una bona ocasió per agafar oxigen, però continua a tres punts de la zona de salvació

És difícil veure el got mig ple després de la gris actuació que el Nàstic va fer dissabte passat al Nou Estadi, en què va empatar contra l'Osca en un partit tediós i sense gairebé ocasions. El context que hi ha enguany a segona, però, és propici per mantenir cert optimisme dins de l'agonia setmanal de veure's a la cua. On les sensacions no arriben, ho fan els números, i aquests continuen sent relativament positius per al quadre que entrena Juan Merino, que des de l'arribada del tècnic gadità no ha perdut cap partit. Tres empats i una victòria que serveixen perquè el Nàstic estigui a només –aquest només s'ha d'agafar amb pinces– tres punts de la zona de permanència, la mateixa distància que hi havia la jornada passada.

El fet que l'equip estigui invicte des que té nou entrenador, amb tot, va fer que els jugadors no acabessin de veure malament del tot l'empat contra l'Osca (0-0). El central Bruno Perone ho tenia bastant clar: “Aquest punt anirà molt bé si fem un bon treball contra el Llevant.” El defensa, doncs, és optimista, tot i el nivell d'exigència de la pròxima cita. Ningú no ha guanyat aquest curs al Ciutat de València. “Tots sabem que el rival serà molt difícil i dur, però si fem bé les coses podem sumar”, va dir el futbolista brasiler, que de l'empat de dissabte valora sobretot el fet d'haver tornat a deixar la porteria a zero després de sis jornades sense fer-ho: “Era un objectiu que teníem marcat i mantenir-nos imbatuts era molt important per a nosaltres. Ara hem de seguir treballant perquè estem en el bon camí i farem gols.”

A baix, un mocador

Tot i que el Nàstic va desaprofitar dissabte la possibilitat d'encadenar dues victòries, en la part baixa es manté tot molt igualat. Així, entre el conjunt tarragoní i el Rayo Vallecano, que és el 17è, hi ha només tres punts de diferència. En aquesta batalla, hi ha també el Mallorca, l'Almeria, l'UCAM Múrcia i el Mirandés.

LES FRASES

Volíem sumar de tres en tres, però l'últim punt que vam sumar ens anirà molt bé si fem un bon treball contra el Llevant

LA XIFRA

6
punts de 12
ha sumat el Nàstic des de l'arribada de Juan Merino a la banqueta: ha empatat tres partits i n'ha guanyat un.
Era molt important deixar la porteria a zero; ho vam aconseguir i ara cal tenir continuïtat
Bruno Perone
DEFENSA DEL NÀSTIC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)