Reus

“El model de joc em va bé”

Reus. Marcos Tébar espera aportar al mig del camp reusenc el bagatge dels anys productius al Llagostera, l'Almeria i, sobretot, el Girona per ajudar a consolidar el seu nou equip en la categoria

“Si bé no teníem la necessitat de reforçar-nos, estàvem atents al mercat per millorar la plantilla, i Marcos Tébar ha estat una bona oportunitat que se'ns adapta a la perfecció, tant en l'aspecte esportiu com en l'econòmic.” Sergi Parés va explicar ahir, durant la presentació de l'únic fitxatge d'hivern del Reus, les raons d'una operació que ha permès que l'equip roig-i-negre reforci el mig del camp amb un futbolista que li dóna, segons el director esportiu, “sortida de pilota, joc aeri, lideratge positiu i experiència en situacions de tots els colors en la categoria”. Marcos Tébar, que ahir ja es va entrenar amb el seu nou equip amb l'objectiu d'agafar aviat el ritme de competició adequat, va assegurar que el perfil del club –“és petit però seriós i s'hi fan les coses bé”– i el model de joc de l'equip –“li agrada manar amb la possessió, jugar la pilota des del darrere”– el van atreure de seguida i per això va acceptar l'oferta reusenca. Tébar espera aportar al Reus el bagatge acumulat en tres anys i mig a segona divisió A amb el Girona i mig més amb el Llagostera, sempre amb molt de protagonisme; en la campanya a primera amb l'Almeria, i en les aventures a Anglaterra i a l'Índia, país que va abandonar fa un mes.

Marcos Tébar serà una alternativa per a Ramon Folch i López Garai al mig centre –té, segons Parés, un perfil molt similar al del basc– i també haurà de competir amb Álex Albistegui, ara lesionat. L'altre mig centre de la plantilla roig-i-negre era Rafa García, al qual van donar la baixa abans del tancament del mercat per poder incorporar Tébar. El president del Reus, Xavier Llastarri, va elogiar el de Ciudad Real, al qual va agrair els serveis prestats, sobretot en l'objectiu de l'ascens: “Va fer un partit memorable al camp del Racing.” Rafa García no va trobar cap sortida abans de dimarts, però com que ara està a l'atur es pot incorporar a qualsevol equip amb fitxes lliures.

LES FRASES

És un club petit però seriós i es va assentant. I a l'equip li agrada manar amb la possessió
Marcos Tébar
migcampista del reus
Estàvem atents al mercat per millorar la plantilla, i Tébar ha sigut una oportunitat que se'ns adapta
Sergi Parés
DIRECTOR ESPORTIU del reus
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)