1a femenina

La lògica s'imposa

1a divisió femenina. L'Espanyol segueix en zona de descens després de veure's superat per l'Atlético, líder de la classificació

ESPANYOL 1 ATLÉTICO 2

ESPANYOL:Mimi, Elba, Helena, Estibi, Zaira, Baudet, Pilar, Dulce (Luana, 46'), Núria (Eli, 64'), Paloma (Gemma, 72') i Brenda.ATLÉTICO:Paraluta, Kenti, Sonia (Sosa, 87'), Esther (Cazalla, 68'), Amanda, Meseguer, Mapi, Menayo, Pereira, Falcón (Priscila, 46') i Corredera (Laura, 81').GOLS:0-1 (21') Esther. 0-2 (58') Priscila. 1-2 (85') Luana.ÀRBITRE:Caparrós Hernández.T.G.:cap.T.V.:amb vermella directa a la local Pilar Garrote (90') i a la visitant Mapi (90').COMENTARI:L'Espanyol no va tenir cap possibilitat contra l'Atlético, que va demostrar per què lidera la classificació. Ni el gol de Luana a les acaballes va servir per donar emoció. Ja des del primer instant, les ‘colchoneras' van tenir el control total del partit, amb un Espanyol que ho va fiar tot al contraatac. Però va ser l'Atlético qui més ocasions va tenir, i Esther va obrir la llauna en una ràpida jugada d'atac (21'). En la represa, les blanc-i-blaves van intentar sorprendre el rival amb una bona sortida, però aviat les visitants van reprendre el control del matx i ho van fer palès amb el 0-2 de Priscila, que deixava el partit vist per a sentència. L'Espanyol, però, no es va rendir, i Luana va aprofitar un rebuig de la portera per retallar distàncies, una diana que va arribar massa tard.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)