Territorial

Sense complexos i amb l'ambició com a bandera

Divisió d'honor juvenil. El Girona visita, alliberat de pressió, la Ciutat Esportiva Joan Gamper per enfrontar-se al Barça (a les 12.00 h). Sorprendre els blaugrana serà gairebé una utopia

Poc a perdre i molt a guanyar-hi. Això és el que deu pensar la plantilla de l'equip juvenil del Girona sobre el desplaçament que ha d'afrontar avui al camp del Barça (12.00 h), el líder en solitari del grup tercer de la categoria, i un dels candidats, any rere any, a guanyar totes les competicions que disputa, a nivell nacional i també internacional.

Els gironins, que només han perdut un partit en les últimes setze jornades de lliga –el penúltim al camp del Manacor (2-0)– es troben amb quinze punts de marge respecte al descens, la posició que volen evitar tant si com no. El fet de tenir un coixí confortable respecte a les posicions més perilloses, de trobar-se en un bon moment de forma i de joc i de jugar alliberats de tota pressió, pot anar bé als gironins que, tot i saber que sorprendre els blaugrana és gairebé una utopia, s'agafen al precedent de la primera volta a Vilablareix com un bon aspecte mesurador –el Girona va perdre 0-1 i va competir d'igual a igual amb el Barça–.

Sense complexos i amb ambició, els jugadors dirigits per Àlex Marsal també intentaran aprofitar el fet que el rival jugarà el dimecres vinent l'anada dels vuitens de final de la UEFA Youth League contra el Dormund. Gabri podria fer rotacions i deixar a la banqueta molts dels seus jugadors habituals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)