Territorial

Un filial sense aturador

1a catalana. El Llagostera B s'ha convertit en la sensació de la categoria després d'encadenar onze partits sense perdre, en què ha aconseguit set victòries i quatre empats en una sèrie triomfal

El Llagostera B no para de sorprendre tots els rivals i des de fa setmanes s'ha penjat l'etiqueta de revelació del grup 1 de la categoria. La brillant projecció ascendent ha dut els llagosterencs a la quarta posició actual de la taula (amb 36 punts), molt lluny de l'antepenúltima posició en què estaven en la cinquena jornada del campionat, quan havien arribat a encadenar quatre derrotes –només tenien tres punts del triomf de la primera jornada.

El conjunt blaugrana és, sense cap mena de dubte, l'equip més en forma de la categoria després d'encadenar onze jornades sense perdre –set victòries i quatre empats– i haver rebut una sola derrota en les últimes setze jornades, una solidesa magnífica que ha fet créixer l'equip, amb llicència per lluitar per les primeres places amb l'Horta (primer), l'Andorra (segon) i el Sants (tercer), el seu pròxim rival, demà a les 16 h al municipal de Llagostera. “Vam necessitar un període d'adaptació a la categoria, i és que la primera catalana és molt complicada i molt fotuda. L'exigència física és molt alta, amb disputes constants i costa acostumar-s'hi”, comenta l'entrenador del Llagostera B, Pep Triadú, que hi afegeix: “En el nostre cas necessitàvem compactar-nos, jugar junts i aprendre a competir. Al final, però, som els mateixos i fem el que fèiem en les primeres jornades, ara la dinàmica és bona, a tots els equips els passa.” El filial llagosterenc afronta el darrer terç de la competició amb les aspiracions intactes tot i que sense cap obligació d'aconseguir l'ascens: “L'objectiu mai ha estat pujar, però sí que és sortir a competir en cada partit, tenir sempre jugadors disponibles per al primer equip i la salvació”, afirma Triadú.

Duel gironí d'entrada

El Llagostera B tancarà contra el Sants la jornada 22 del campionat, però avui el Lloret, el Girona B i el Farners disputaran els seus partits. Els dos primers ho faran entre ells, al municipal de Lloret (a les 16 h). L'equip selvatà va perdre fa dues jornades el primer duel a casa i voldrà tornar al camí de la victòria després de dos partits sense poder-ho aconseguir. El Girona, per contra, està jugant massa amb foc i el descens el persegueix. Els gironins encadenen nou jornades sense vèncer i necessiten ja tres punts per agafar aire.

El Farners rep el Mollet (a les 16 h) en l'estrena del tècnic Matito davant l'afició colomenca.

LES REACCIONS

Vam necessitar un període d'adaptació ja que la categoria és molt complicada i fotuda. L'exigència física és molt alta i costa acostumar-s'hi
L'objectiu mai ha estat pujar, però sí competir i tenir jugadors aptes per al primer equip
Pep Triadú
entrenador del Llagostera B
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)