Nàstic

Futbol

Segona divisió A

Urgència màxima

Nàstic. Els grana no poden desaprofitar una altra oportunitat de vèncer al Nou Estadi per mantenir viva la flama d'una salvació difícil. El rival d'avui, el Numància, està en plena forma

Si bé és cert que, amb Juan Merino, el Nàstic només ha perdut un partit, també ho és que tan sols ha aconseguit una victòria. Els quatre empats és el que manté el conjunt grana ancorat en l'última posició, a cinc punts de les places de permanència, i especialment dolorosos van ser els dos últims, tots dos a casa. Contra l'Osca, el Nàstic havia de donar continuïtat a la victòria de Lugo, però no va poder passar de l'empat sense gols en un partit gris. I, fa set dies, contra l'Alcorcón, es va posar l'obligació de derrotar un rival directe, però no va fer un bon partit i, malgrat uns primers minuts prometedors, no va trobar continuïtat en el joc i va acabar empatant. Avui, el calendari dona a l'equip tarragoní una altra oportunitat d'aconseguir oxigen pur davant d'una afició desencisada i més que preocupada, però que vol continuar creient en la permanència. Cal, però, que l'equip li doni raons per fer-ho.

Un dels problemes que presenta el partit per al Nàstic és que el rival, el Numància, està en un dels millors moments de la temporada. L'equip de Jagoba Arrasate, que va arribar a estar en places de descens no fa gaire, està en progressió i, gràcies a tres victòries seguides, té la zona de fase d'ascens a només dos punts. Diumenge passat, va fer un gran partit contra el Reus, capitanejat per un Julio Álvarez en plena forma, i només la falta d'encert i les grans intervencions d'Edgar Badia van impedir que el marcador fos més ampli que l'1-0 final.

Tot i que l'equip no s'acaba d'alçar, Juan Merino no vol que es caigui en el desànim. La permanència no està més lluny que fa una setmana i ell prefereix veure el got mig ple. “No pensem que potser és tard o que no hi arribarem [fent referència a les posicions de permanència]. Encara hi ha temps, però necessitem guanyar. La victòria ho canviaria tot, sobretot la ment”, reflexionava ahir l'entrenador andalús, que és conscient que als seus els ha tocat ballar amb una de les més lletges: “El Numància està en el seu millor moment, però les ratxes estan per trencar-les.”

LES FRASES

Encara hi ha temps, però necessitem guanyar. Això ho canviaria tot, sobretot la ment
Juan Merino
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
Estem en un bon moment i ho hem d'aprofitar. Tot i això, que ningú es pensi que és fàcil vèncer
Jagoba Arrasate
entrenador del numància

Dues baixes i Bruno Perone entre cotó fluix

Juan Merino podrà disposar de tots els seus homes tret de dos: Gerard Valentín, que continua recuperant-se de la seva lesió, i Stéphane Emana, que té un esquinç i no arriba a la cita. D'altra banda, el tècnic tindrà el dubte de Bruno Perone, que dijous va patir una estrebada a la cuixa esquerra. Tot i això, ha entrat en una llista en què no hi ha, per decisió tècnica, Xavi Molina. Qui torna a l'equip després de complir sanció és Iago Bouzón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)