Reus

Un punt per estar contents

Sense gols. El Reus empata al complicat camp del Cadis en un partit en què, tot i no generar gairebé ocasions, va mantenir a ratlla el rival. L'equip encadena cinc jornades sense vèncer

cadis 0 reus 0

CADIS:Cifuentes; Carpio, Aridane, Servando, Brian Oliván; José Mari, Abdullah; Salvi (Aitor García, 80'), Rubén Cruz (Aketxe, 70'), Álvaro; i Ortuño.REUS DEPORTIU:Edgar Badia; Alberto Benito, Pichu Atienza, Olmo, Ángel Martínez; Ramon Folch, Miramón; Jorge Díaz (David Haro, 78'), Fran Carbia (Miramón, 67'), Guzzo (Tébar, 83'); i Querol.ÀRBITRE:Prieto Iglesias (col·legi navarrès).T.G.:als locals Servando, Carpio i Ortuño; i als visitants Ángel Martínez i Ramon Folch.T.V.:cap.PÚBLIC:12.179 espectadors.

No, el Reus no va guanyar. L'equip roig-i-negre continua enemistat amb la victòria darrerament i ja encadena cinc jornades sense celebrar triomfs. Quan això passa, el mal menor és empatar. I, si aquest resultat es produeix en un partit lluny de casa, i en un escenari exigent com el Carranza, el mal menor es converteix en una espècie de satisfacció. Aquesta és la sensació amb què Natxo González i els seus hauran tornat de Cadis. L'equip roig-i-negre continua amb una preocupant manca de recursos ofensius, però també manté una solvència defensiva que, en una categoria com la segona divisió, val el seu pes en or. Ahir el Reus només va xutar una vegada a porteria. I el seu rival, unes quantes. Aquest resum, i la millora respecte a la imatge mostrada fa una setmana a Sòria, explica en bona mesura el perquè de l'alegria relativa dels roig-i-negres.

La consigna que Álvaro Cervera va transmetre als seus homes abans del partit d'ahir era senzilla. Sortir a mossegar. Així, el Cadis va aclaparar el Reus en els primers compassos del duel. Els grocs van generar dues arribades claríssimes en només quatre minuts. Primer, Ortuño va posar a prova Edgar Badia amb un xut a boca de canó, en una acció que es va iniciar amb una pèrdua de pilota clamorosa d'Olmo i va acabar amb una intervenció genial del porter roig-i-negre. El de Sants va blocar el xut de l'atacant de Iecla. Tot seguit, qui va posar l'ai al cor a la parròquia reusenca va ser Aridane. El central va caçar una pilota dins l'àrea i va etzibar una canonada que, per fortuna, va marxar desviada per centímetres. El partit estava frenètic i el Reus també va tenir la seva. Ramon Folch va entrar fins a la cuina amb la pilota als peus i va batre el porter. Desgraciadament, damunt la línia de gol hi havia Carpio, que va salvar els seus del 0-1. Aquesta va ser l'única oportunitat visitant en els noranta minuts.

Després d'aquest intercanvi del cops, el Reus va entendre que havia d'acaparar la possessió per evitar ensurts i ho va fer amb mestria. La sagnia d'ocasions es va acabar aquí, i ja no n'hi va haver cap més fins que, en el minut 42, Edgar Badia va tornar a salvar el Reus. Va ser en un contraatac que va acabar amb un un contra un de Salvi amb el porter barceloní, atent com sempre.

El Cadis, frenat

Després de la represa, els de casa van sortir a la gespa com ho havien fet en l'inici del partit: amb ganes de cruspir-se el Reus. Així, van avisar amb les rematades d'Ortuño i Salvi, que es van perdre per sobre de la porteria. Tot i fallar, el Cadis va mantenir la consigna i el primer quart d'hora del segon temps van ser un suplici per al Reus. Els de Natxo González van treure llavors la seva bona manera de fer defensant i van frustrar gairebé totes les aproximacions dels grocs. Per desgràcia, en l'aspecte ofensiu, el bagatge va ser nefast. Tot i buscar les incursions de Querol, que ahir era el referent en punta, no van arribar a generar cap ocasió. Els andalusos, per la seva banda, van acabar frustrats i ho van intentar amb xuts directes que no van suposar cap problema per a Edgar. Al final, 0-0 i tan contents.

ELS VESTIDORS

Després de veure el partit i, amb tots els condicionants, estem satisfets amb el punt sumat
Natxo González
entrenador del reus
No estic disgustat amb l'empat, però ho estic per no haver guanyat, perquè hem generat molt perill
Álvaro Cervera
ENTRENADOR DEL CADIS
Hem sabut frenar un dels equips amb més potencial de la categoria. Crec que l'empat és just
Edgar Badia
porter del reus
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)