3a divisió FEF

Un gol olímpic trenca la ratxa

Derrotats. La Jonquera perd a casa contra el Terrassa (0-1) en un partit sense ocasions més enllà del gol egarenc després de la represa

la jonquera 0 terrassa 1

LA JONQUERA:Toni Montero, Óscar Molina, Murga, Botxi, Zou, Tidiane (Pep Vergara, 56'), Brice, Fran Pérez (Isma, 56'), Joan Pons, Aleix Feixas i Juanpi (Marc Vilà, 73').TERRASSA:Ortega, Xapi Arnau, Amantini, Borges, Joel, Àlex Fernández, Raúl Torres, Velillas (Castell, 88'), Guti, Raíllo (Nils, 84') i Pol Ballesteros (Joan Grasa, 75').GOLS:0-1 (47') Raúl Torres.ÀRBITRE:Albelda Bàrcena.T.G.:als locals Joan Pons, Zou i Botxi.PÚBLIC:Uns 150 espectadors.

La Jonquera no va poder allargar la bona ratxa i va tornar a tastar el mal sabor de la derrota. El Terrassa es va convertir en el botxí dels fronterers gràcies a un gol olímpic de Raúl Torres a l'inici de la segona meitat, però a banda del gol no va fer mèrits per superar el conjunt fronterer, i és que tot i estar cridats a lluitar per l'ascens els egarencs van ser un dels equips que menys ocasions va crear a les Forques.

En la primera part, de fet, no va passar pràcticament res destacable i els porters Toni Montero i Ortega es van convertir en dos espectadors de luxe. La Jonquera, com sempre, va demostrar molta solidesa defensiva i no va concedir ocasions als visitants més enllà de faltes llunyanes que van acabar sense gaire perill. Per la seva banda, el Terrassa, també va estar molt ordenat sobre el terreny de joc i no va deixar jugar els fronterers, però tampoc va intentar fer gran cosa per buscar el gol.

En la segona part, però, el guió del partit va canviar a les primeres de canvi. El Terrassa va aconseguir el 0-1 en un córner servit per Raúl Torres que es va convertir en un gol olímpic. Els jugadors de la Jonquera van protestar molt al col·legiat, reclamant falta sobre Toni Montero, però res va evitar que la diana egarenca pugés al marcador. Amb el marcador en contra la Jonquera va intentar fer un pas endavant per buscar el gol de l'empat, però el Terrassa es va mantenir sòlid i no va permetre pràcticament cap ocasió. De fet, els locals només van estar una mica a prop del gol en una passada a l'espai a Isma, que nova poder definir davant la sortida d'Ortega. El 0-1, però, va ser un premi massa gran per al Terrassa.

ELS VESTIDORS

Ha estat un partit molt igualat. Ells tenen molt talent, però em queda la sensació que avui no han tingut ocasions de perill
El seu gol va precedit d'una falta a Toni Montero. Era un partit de petits detalls
Axel Vizuete
entrenador de la jonquera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)