Girona

El Llevant, disparat

De rècord. El líder té disset punts d'avantatge, quatre més que les anteriors majors diferències en la 26a jornada, de l'Elx, el Valladolid i l'Atlético

“És importantíssim, és una bona dinàmica, però continuarem pensant en el partit següent. El partit a partit és l'únic que ens dona la vida.” Són paraules de Juan Ramón López Muñiz després del 3-1 contra el Còrdova, la vuitena victòria del Llevant en nou jornades. El discurs de l'entrenador es manté inalterable tot i que els números comencen a ser d'escàndol. El Llevant, a dalt de tot de la classificació des de la quarta jornada, ha anat ampliant el marge respecte al tercer fins a fixar-lo en disset punts. És, amb diferència, l'avantatge més alt d'un equip en zona d'ascens directe a primera des que es disputen 42 jornades. Fins la temporada passada, el rècord d'avantatge d'un equip en zona d'ascens en la 26a jornada eren els tretze punts de l'Elx (2012/13), el Valladolid (2006/07) i l'Atlético (2001/02).

Si no hi ha cap daltabaix, el Llevant celebrarà el retorn a primera unes quantes setmanes abans del final de la lliga. El Girona visita el Ciutat de València en la 38a jornada, amb quinze punts per disputar-se. Per tant, si mantingués l'avantatge actual de disset punts, el conjunt granota ja tindria la feina feta abans de rebre el Girona.

Si mantingués el coixí, el Llevant tindria garantit ja l'ascens quan rebés el Girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)