2a divisió FEF

futbol

Copa Federació

El Badalona vol colpejar primer

Copa Federació. El conjunt escapulat, eufòric després del triomf a Alacant, rep el Fuenlabrada en l'anada de les semifinals

Després d'aconseguir una victòria vital al complicat estadi de l'Hèrcules, la marató de partits no s'atura per al Badalona, que avui (17 h) rep la visita del Fuenlabrada en el partit d'anada de les semifinals de la copa Federació. Tot i que l'equip s'ha conjurat per, un cop arribats fins aquí, batallar pel títol, el tècnic té clares les prioritats i afirma que aquest matx s'ha de jugar amb “molt de cap, pensant que el partit que importa de veritat és el de diumenge contra el Vila-real B”. I és que el matx arriba amb l'equip escapulat immers de ple en la batalla per jugar la fase d'ascens, i afectat per les lesions. El rival dels de Manolo González també està en una situació similar, ja que és cinquè del seu grup, empatat a punts amb el Madrid Castella (4t). La fita de tots dos, doncs, és no desgastar-se gaire, però obtenir un bon marge amb vista a la tornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)