Girona

Depressió després de Terrazas

La temporada que està firmant el Mirandés és clarament de més a menys. Si bé el conjunt de Miranda de Ebro va trigar nou jornades a perdre el seu primer partit de lliga, des de llavors, els despropòsits en forma de mals resultats han fet caure en picat un equip que ja ha vist passar tres entrenadors per la seva banqueta. Des de la caiguda de l'admirat Carlos Terrazas, que enguany encetava la quarta campanya com a tècnic i director general, el club està lluitant per tornar-se a trobar al més aviat possible i així evitar el descens, la seva lluita.

Una sèrie nefasta de resultats que va acabar amb la suma d'1 sol punt de 21 possibles –des de la jornada 10 a la 16– va posar punt final a l'etapa de Terrazas al capdavant de l'equip. Abans de contractar Claudio Barragán, Javier Álvarez De los Mozos, l'actual tècnic, ja va dirigir l'equip en la jornada 17, en què va aconseguir la victòria a casa, contra l'Elx (1-0). De fet, l'etapa de Barragán al conjunt castellà va ser breu. L'extècnic del Cadis i la Ponferradina va dirigir l'equip entre les jornades 18 i 21, en què va sumar 3 punts dels 12 possibles, els de la victòria contra l'Almeria (2-1). Sense paciència, i segurament poc acostumats a patir, el Mirandés va tornar a confiar en De los Mozos que ha aconseguit dos empats de valor contra el Getafe i el Reus (1-1) i una darrera victòria de prestigi al camp del Rayo (1-2), que segur que ha injectat moral i confiança a tot el grup.

El Mirandés ha patit algun canvi rellevant en el mercat d'hivern. Les sortides d'Abdón Prats i Pau Cendrós van ser rellevades per Usero, Quintanilla i els fitxatges estrella, Urko Vera i Álex García, dos jugadors que en el brillant curs 2014/15 –l'equip va acabar vuitè– ja militaven al club. Tots ells s'apunten per lluitar per la salvació i ajudar altres com Pedro Martín, Guarrotxena (el pitxitxi, amb set gols), Maikel Mesa i Kijera, entre molts altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)