Reus

El camí de la victòria

Reus. L'equip roig-i-negre mira de retrobar l'eficiència ofensiva com a recepta per guanyar després de cinc partits sense fer-ho. Rep l'Oviedo, que viu el millor moment de la temporada

El Reus acaba de jugar dos partits seguits a fora en què la solvència defensiva i les bones aturades d'Edgar Badia li han permès aconseguir un punt (1-0 a Sòria i 0-0 a Cadis), un mal menor tenint en compte que en tots dos ha creat poc futbol ofensiu, sobretot en el primer. Avui, en la visita de l'Oviedo en el partit avançat de la jornada 27, té la necessitat de reafirmar les sensacions pel que fa al joc, camí més fàcil per aconseguir guanyar després de cinc partits sense fer-ho (4 punts de 15). Competitiu ho és sempre i en tots els partits que ha perdut ha tingut possibilitats de puntuar fins al final, però li falta ser més regular en l'aspecte ofensiu perquè la segona volta no se li faci llarga.

El partit d'avui contra l'Oviedo és una bona oportunitat per reafirmar la personalitat de l'equip de Natxo González, i més tenint en compte que juga a casa, on és conscient que ha de mirar de deixar escapar tan pocs punts com sigui possible. El tècnic basc considera que les sensacions retrobades a Cadis són el punt de partida per consolidar una bona línia de joc i de resultats. Per al duel d'avui, Natxo González no pot disposar dels lesionats Vítor i Haro, amb un cop recent en un turmell, i torna a disposar de Chrisantus i Máyor.

El rival no li ho posarà fàcil. L'Oviedo està en el millor moment de la temporada després de tres victòries seguides que l'han situat en la cinquena posició amb els mateixos punts que el tercer classificat. L'equip asturià, després d'adaptar-se a la categoria la temporada passada, la del retorn, s'ha proposat objectius ambiciosos i, de moment, hi està lluitant. El seu tècnic, Fernando Hierro, no vol que el seu equip es confiï i li demana la màxima intensitat, ja que considera que estan davant un partit dur contra un Reus “que juga bé i és atrevit”.

Hem d'oblidar-nos de la ratxa, que no ens val contra el Reus, un equip que juga bé i és atrevit
Fernando Hierro
entrenador de l'oviedo
A Cadis vam recuperar les bones sensacions, però ara toca traduir-les en victòries
Natxo González
entrenador del reus

“Que l'afició vingui, que ens ho passarem bé”

La plantilla del Reus considera vitals els vuit partits que els queden a casa, començant pel d'avui, i per això Natxo González, Edgar Badia i Ramon Folch van fer una crida a l'afició. “Hem de sentir el suport de la nostra gent, amb el seu ànim és més fàcil. Tots ens hi juguem el futur”, va dir el tècnic basc. Ramon Folch, per la seva banda, espera que el clima de Carnestoltes ajudi perquè l'ambient sigui millor: “Que vingui tothom per omplir l'estadi, que ens ho passarem bé.” Edgar Badia també confia en la resposta de l'afició reusenca, ja que “la salvació depèn dels partits a casa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)