2a divisió FEF

Un precedent que cou

2a divisió B. El Llagostera rep demà el Mallorca B, que en l'anada el va golejar sense miraments (4-0). Guanyar un rival directe és ja innegociable

Posar fi a la maledicció que persegueix l'equip aquesta temporada contra els conjunts filials i, de retruc, sumar tres punts importants contra un rival directe en la lluita per evitar el descens a tercera és el principal objectiu del Llagostera, que demà rep a l'estadi Palamós-Costa Brava la visita del Mallorca B (a les 12 h).

El conjunt dirigit per Oriol Alsina comença una fase del campionat en què perdre punts contra els rivals que té més a prop pot ser una xacra massa pesant per lligar l'objectiu de la permanència. Enguany, els llagosterencs no han pogut batre cap dels filials amb els quals s'han enfrontat des de l'inici de lliga, i és que els gironins només han sumat tres punts –dels tres empats a casa contra l'Espanyol B (1-1), el Vila-real B (2-2) i el València Mestalla (1-1)– dels 24 possibles –han perdut contra el Mallorca B (4-0), el Barça B (0-2), el Llevant B (2-0), l'Espanyol B (2-0) i el Vila-real B (4-1)–: “Sempre ens havia beneficiat jugar contra filials. Són equips que estan acostumats a jugar en camps de gespa natural, i en l'època en què jugàvem al municipal de Llagostera els costava molt adaptar-se i fer el seu joc, per això els superàvem habitualment. També obteníem bons resultats a fora... Ara quan venen a Palamós s'hi adapten més fàcilment”, comenta l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina.

El 4-0 en la memòria

El Llagostera va sortir escaldat de la seva visita a Son Bibiloni en el partit d'anada. Catalogat pel mateix Alsina com un partit desastrós, les errades infantils –en aquell matx Albarrán no va tenir el seu dia– van condemnar els blaugrana, que navegaven a camp contrari, seguint la tònica del curs anterior. De fet, la golejada encaixada en la vuitena jornada va deixar els gironins enfonsats en la 18a posició després de sumar només vuit punts dels 24 possibles: “No agrada que et facin quatre gols, però el partit de l'anada ja no serveix de res. Vam cometre errades, vam arriscar i ens van golejar. Ara l'average està complicat, però veurem què passa”, sentencia Alsina, convençut que el Llagostera d'aquell tram del campionat no té res a veure amb l'actual.

LES REACCIONS

En l'època en què jugàvem al municipal de Llagostera als filials els costava fer el seu joc. Ara quan venen a Palamós s'hi poden adaptar ràpidament
A ningú li agrada que li facin quatre gols. Vam cometre errades, vam arriscar i ens van golejar
Oriol Alsina
entrenador del llagostera

Samu i Vivi, recuperats

Confirmada la baixa del migcampista Pitu Comadevall, amb una microruptura al soli que el tindrà uns dies allunyat dels terrenys de joc –ahir ja iniciava els exercicis de recuperació amb el fisioterapeuta, Eduard Bardera–, Samu San José i Vivi, les altres incògnites que també van demanar el canvi durant el transcurs del matx entre l'Atlètic Balears i el Llagostera, evolucionen favorablement i ja s'entrenen amb els seus companys. Samu va tenir rampes després de superar un còlic i Vivi va rebre un cop al quàdriceps. Colorado, que va causar baixa a Son Malferit, s'infiltrarà per fer desaparèixer el dolor i també estarà a punt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)