Girona

Cifu, un mes inactiu

Descartat. El carriler encadena la quarta jornada fora de la convocatòria. “Maffeo i Coris ho estan fent molt bé i Cifu, un jugador important, és una mescla d'ells dos”, diu Machín

Més enllà del retorn de Pere Pons, en detriment d'Eloi, Pablo Machín no va fer cap més retoc en la convocatòria i va tornar a deixar sense viatjar homes ja molt acostumats a quedar-se a casa. Felipe, Cámara i Pablo Marí són descartats de manera habitual, i s'hi comença a afegir Cifu, que encadena la quarta jornada sense formar part dels divuit escollits. Titular a Elx, on va jugar el segon partit sencer del 2017 –l'altre va ser contra el Còrdova–, Cifu és ara la tercera opció al carril dret, amb Maffeo i Coris al davant. “Cifu és un jugador important i encara ens queda molt. En qualsevol moment pot tornar a entrar en la llista i jugar de titular”, va comentar Machín. “Té dos companys que ho estan fent francament bé, amb perfils molt concrets. Coris té més desequilibri ofensiu i Maffeo pot marcar més la diferència en l'aspecte defensiu. Cifu potser és més una mescla de tots dos”, hi va afegir el tècnic. Dels setze partits que acumula el jugador cedit pel Màlaga, nou (vuit de sencers) són en les nou primeres jornades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)