Reus

La victòria es resisteix

Reus. L'equip roig-i-negre completa una bona primera meitat amb el gol de Folch (28') i més ocasions, però l'Oviedo, millor en la segona, empata i el condemna al sisè partit sense vèncer

REUS 1 OVIEDO 1

REUS:Edgar Badia, Alberto Benito, Olmo, Atienza, Ángel, López Garai (Marcos Tébar, 85'), Ramon Folch, Jorge Díaz (Miramón, 78'), Guzzo, Fran Carbia (Máyor, 68') i Querol.OVIEDO:Juan Carlos, Johanneson, David Fernández, Costas, Christian, Lucas Torró, Jon Erice (Michu, 76'), Borja Domínguez, Saúl Berjón (Nando, 86'), Susaeta i Toché.GOLS:1-0 (28') Ramon Folch. 1-1 (66') Borja Domínguez.ÀRBITRE:Dámaso Arcediano Monescillo.T.G.:als locals Jorge Díaz, Atienza i Benito, i al visitant Lucas Torró.PÚBLIC:4.098 espectadors.

El Reus està abonat a l'empat. Ahir, l'1-1 va ser el fruit d'un partit amb una meitat per a cada equip. Els roig-i-negres van ser millors en la primera meitat, en què es van avançar en una gran triangulació completada per Ramon Folch (28') i en què van tenir ocasions per fer el segon gol. En la segona, el Reus va disminuir la intensitat ofensiva i l'Oviedo, conscient que podia estar content amb l'1-0 del descans i que havia de reaccionar per puntuar, es va envalentir. Els asturians van portar la iniciativa i van empatar gràcies a Borja Domínguez (66'). Així, la victòria es continua resistint a l'equip de Natxo González, que fa sis partits que no guanya, amb cinc empats, però que no perd la personalitat, sempre competitiu i amb voluntat de dur la iniciativa. Fer-ho amb continuïtat contra rivals de nivell, com l'Oviedo, ja és una empresa més complicada.

El Reus, que va sortir al camp amb el mateix onze del 0-0 a Cadis, va mostrar, de seguida, ganes de manar a partir de la intensitat. Raphael Guzzo va agafar les regnes de l'equip roig-i-negre, que es beneficiava de la mobilitat de Querol, el jugador més avançat, i de Fran Carbia i Jorge Díaz en la segona línia. Els xuts de Querol i Jorge Díaz i una centrada de Guzzo al segon pal, on va aparèixer, massa forçat, Alberto Benito, van ser les primeres aproximacions del Reus. La quarta acció ofensiva dels locals va ser letal. Guzzo va fer una passada profunda per a l'arribada de Benito, el qual, a la línia de fons i a la primera, va deixar la pilota enrere, a la frontal, on va aparèixer Ramon Folch per superar Juan Carlos amb un xut col·locat. El gol va premiar el Reus, que va tenir el segon a tocar en una acció de Querol, que es va plantar davant Juan Carlos, que li va endevinar la intenció. I encara abans del descans, Jorge Díaz va conduir la pilota fins que es va decidir a fer un xut ras i col·locat que el porter dels asturians va enviar a córner.

L'Oviedo havia acabat la primera meitat en vida, i es va conscienciar per aprofitar que el rival no l'havia sentenciat. Va fer una passa endavant i el Reus, que va pagar l'esforç de la primera meitat, va baixar una marxa la intensitat. Tot i això, l'Oviedo no va tenir moltes ocasions, però va tenir l'encert d'empatar gràcies a una bona volea de Borja Domínguez a centrada de Christian. El Reus no es va trobar còmode fins al final, va haver d'estar atent perquè la sensació de perill que transmetia l'Oviedo no es traduís en bones ocasions i només va protagonitzar un parell d'arribades tímides a l'àrea dels visitants en el tram final del partit.

En la primera part hem perdut massa pilotes, i ells han estat millor en les segones jugades, i així és impossible jugar bé a futbol
El millor fins al descans ha estat el marcador. En la segona hem tingut més personalitat
Fernando Hierro
entrenador de l'oviedo

Havent superat el rival, havent-nos avançat i havent pogut ampliar la diferència, ens quedem amb la sensació que hauríem pogut guanyar
No som un equip per ser superiors 90 minuts. En la segona part, ells han tingut el control del joc
Natxo González
entrenador del reus

Dels sis partits sense guanyar, cinc empats

El Reus està en la ratxa de partits sense guanyar més llarga de la temporada. Fins ara, entre victòria i victòria només passaven, com a màxim, tres setmanes, però ara ja encadena sis partits sense vèncer. Això sí, l'equip de Natxo González ha empatat cinc d'aquests partits i el que ha perdut ho ha fet per la mínima, l'1-0 al camp del Numància. L'empat d'ahir manté el Reus, provisionalment, en l'onzena posició, a cinc punts de les places de fase d'ascens i a vuit de les de descens, en espera que entre avui i demà es completi la jornada. La setmana que ve, el Reus visitarà el Rayo.