Nàstic

Futbol

Segona divisió A

“Guanyar et fa veure les coses diferent”

Nàstic. Tejera explica que les tres victòries consecutives han insuflat de confiança la plantilla, tot i que adverteix que seria una errada relaxar-se: “Hem d'oblidar que encadenem tres triomfs i pensar que diumenge tenim una «final»”

De la depressió a l'eufòria han passat només tres setmanes a Tarragona. Les tres victòries que ha encadenat el Nàstic han tret l'equip de la cua i fins i tot l'han allunyat de la zona de descens. Ara, amb tot, la perspectiva ha canviat radicalment, tal com afirma Sergio Tejera. “ Sumar de tres en tres et fa veure les coses diferents, però de tota manera nosaltres a dins ja vèiem que estàvem fent les coses bé”, explica el migcampista barceloní, que relata com han afectat el vestidor els nou punts de nou: “Les victòries ens donen tranquil·litat i el punt de confiança que cal per afrontar el tram final de lliga.” Dit això, Tejera deixa clar que no s'ha perdut la consigna que ha dut l'equip a sortir del pou: pensar a curt termini. “Nosaltres tenim molt clara la idea que ens ha inculcat el mister, que és pensar en cada partit com si fos una final, així que ens hem d'oblidar que encadenem tres victòries i pensar només a guanyar diumenge que ve”, diu el futbolista grana.

El partit de diumenge, al feu del Sevilla Atlético, no serà gens fàcil tot i el moment delicat que viu el rival, segons afirma Sergio Tejera: “Van fer una primera volta increïble, però la segona se'ls està fent dura, ja que són un equip acabat d'ascendir amb gent molt jove, i això s'està notant. En tot cas, ells allà són molt forts i serà complicat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)