2a divisió A

Un estudi situa el Reus com el club menys transparent

2a divisió A. És el que treu pitjor nota de la LaLiga. El Nàstic i el Girona aproven

El Reus és, segons l'índex de transparència que va presentar ahir Transparència Internacional juntament amb LaLiga, el club menys transparent de tot el futbol professional espanyol. L'informe Infut 2016, que determina la transparència dels clubs i les SAE tenint en compte cinc àrees –informació sobre el club de futbol, relació amb la massa social, transparència de les xifres econòmiques, transparència en les contractacions i els subministraments, i indicadors de la llei de transparència–, ha puntuat el Reus amb un 15,8 sobre 100, una nota molt per sota de la mitjana de la segona A (54,4) i del conjunt de clubs de LaLiga (62,8).

En la categoria de plata, més enllà del Reus, també han suspès l'Osca (21,7), l'Oviedo (22,5), el Llevant (30), l'Almeria (38,3), el Rayo (40), el Cadis (41,7), el Valladolid (45,8) i el Getafe (48,3). El Nàstic i el Girona, doncs, han aprovat. El conjunt tarragoní és el quart del rànquing amb una puntuació de 74,2, i el club gironí, el vuitè (63,3). D'altra banda, l'entitat més transparent de segona A és, segons aquest estudi, el Numància, puntuat amb la màxima nota, un 100.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)