3a divisió FEF

Marc de Val

jugador del terrassa

Sensacions recuperades

De Val està tenint aquest curs continuïtat després d'un any marcat per una lesió

Diumenge va fer l'1-0 en el triomf contra l'Olot, que ha reactivat el Terrassa

Diumenge passat, l'Olot va ensopegar a l'Olímpic de Terrassa després de cinc mesos sense perdre cap partit. L'equip de casa, com és normal, estava eufòric. La victòria contra el líder absolut i gairebé absolutista del grup, ja que sotmet tothom, reenganxava els vallesans a la batalla pel play-off. El quart és a només dos punts. Entre la satisfacció, hi havia un home especialment content: Marc de Val. El migcampista blanenc va obrir el camí de la victòria amb l'1-0. El primer gol d'aquesta temporada. Per moltes coses, aquella diana va tenir un significat especial. “La veritat és que ja començava a necessitar algun gol, ja que feia molts partits que no marcava”, admet el futbolista vermell, que enguany està tornant a disfrutar després d'una campanya marcada per l'infortuni a Sabadell, on només va poder jugar cinc partits: “La temporada passada vaig tenir set recaigudes d'un problema a l'isquiotibial i no vaig poder tenir continuïtat, però per fortuna, i gràcies al treball i la constància dels últims mesos, això ja és passat i enguany estic tenint molts minuts.”

Marc de Val, en tot cas, sap que per gaudir el futbol el millor és pensar en el present i, ni es recorda gaire del passat, ni vol fer plans a llarg termini. Això sí, l'objectiu que té és molt clar. “Pujar a segona B amb el Terrassa.” La victòria de diumenge contra l'Olot ha reobert les bones perspectives i ell creu que cal aprofitar-ho. “Després d'uns partits en què havíem merescut més, l'equip necessitava una victòria així”, afirma el futbolista de 27 anys, que posa en valor el pes psicològic de guanyar el líder totpoderós: “Aquesta victòria ens donarà més moral i confiança, que ens fa falta. Espero que sigui un punt d'inflexió.” Dit això, de Val vol ser prudent: “No hem fet res, encara; si diumenge que ve no guanyem, de poc ens servirà la darrera victòria.”

Un entorn atípic a tercera

Si hi ha un aspecte que hagi marcat el Terrassa aquesta temporada és el fet que sempre ha estat vorejant la zona d'ascens, però sense acabar d'entrar-hi. Un panorama que ha generat certa frustració en un entorn marcat per les expectatives. “Som exigents amb nosaltres mateixos, ens posem molta pressió i això en alguns moments ens frena, ja que no juguem com sabem”, detalla De Val, que entén que el Terrassa tingui un entorn més exigent que el de la majoria de clubs de tercera per les seves peculiaritats: “Aquesta és una entitat que, per història, ciutat i afició, hauria d'estar com a mínim a segona B i que està a tercera per circumstàncies, així que és normal que se'ns exigeixi tant.” El play-off, amb tot, està ben a l'abast i, amb 27 punts encara per disputar, tot és possible. El tram final de lliga serà d'allò més distret.

La xifra
7
recaigudes
d'un microtrencament a l'isquiotibial va tenir la temporada passada De Val, que va jugar cinc partits (395') amb el Sabadell.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)