Girona

La nit i el dia en una volta

L'altra cara. Fa només cinc mesos, Granell vivia els moments més difícils a Montilivi i alternava la banqueta i les no convocatòries

En la cinquena jornada de lliga –Mallorca-Girona– Àlex Granell va perdre sobtadament protagonisme. Havia participat en els quatre primers partits –els dos de fora com a titular i els dos de casa, sortint des de la banqueta–, però Granell va desaparèixer de la gespa i fins i tot de les convocatòries. De fet, ara fa justament una volta, Granell vivia els moments més difícils com a futbolista del Girona: en set jornades seguides (de la 5a a la 11a) només va acumular deu minuts i gairebé de casualitat. Va ser a Cadis, contra el seu exequip. Havia quedat fora de la llista de divuit, però una indisposició la nit abans del duel de Borja García va provocar que Àlex Granell fos citat d'urgència –va agafar un avió el mateix dia del partit– i en el tram final del matx al Carranza va rellevar Eloi. Tot i que el seu ostracisme encara es va perllongar un parell de partits més, Granell va tornar el dia del Numància (3-0, amb gol inclòs) i s'ha tornat a consolidar. I a Almeria va entrar en el selecte club de jugadors amb 100 partits amb la samarreta del Girona a segona A. Superada la fase d'oblit, el gironí ha estat titular en catorze dels divuit últims partits. I els tres que s'ha perdut van ser un per lesió, un altre per sanció (a Alcorcón, lesionat, va forçar la cinquena groga) i només un per decisió tècnica: contra el Sevilla Atlètic, amb Montilivi fet un fangar.

L'OSTRACISME

De la jornada 5 a la 11 va jugar uns minuts a Cadis després d'haver caigut de la convocatòria

EL RETORN

Dels últims 18 partits, ha estat titular en 14 i se n'ha perdut 3, només un per decisió tècnica
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)