2a divisió FEF

2a divisió B

Valentín, el tot terreny

El lateral esquerre va fer les funcions de central en el duel contra el Gavà. Sempre preparat, està disposat a jugar en la posició que li digui el tècnic

El jugador és una de les veus autoritzades del vestidor llagosterenc

“Quan ve competèncias'ha de respectar, sempre es pot millorar i s'ha de pensar en els premis col·lectius”

En totes les plantilles de futbol hi ha un jugador que per capacitat de lideratge, per experiència o simple vocació es converteix en una peça bàsica en la gestió i la motivació d'un grup. Valentín Merchán és, sens dubte, aquest element dins el vestidor del Llagostera, un bloc que necessita elements positius i dosis de positivisme per aixecar el cap i superar els pitjors moments.

L'exjugador de l'Hospitalet i el Sabadell és sempre el primer que anima els companys quan fallen o qui demana intensitat en cada entrenament. S'aplica el discurs a si mateix per donar el millor al camp i convèncer l'entrenador per jugar cada partit. I és que Valentín és actualment el tercer futbolista de la plantilla llagosterenca que juga més minuts (2.264), només superat pel porter Moragón (2.610) i Manel Martínez (2.415).

En el darrer partit de lliga, amb la baixa de Diego Jiménez a l'eix defensiu, Alsina va demanar a Merchán que fos el central al costat de Samu, un repte més que va superar. “Em vaig sentir molt còmode, i és que jugant al costat d'un futbolista amb l'experiència d'en Samu San José tot és més fàcil. Hi puc jugar quan el tècnic ho consideri adient ja que no és una posició nova per a mi”, explica el jugador del Llagostera, un professional necessari en qualsevol equip. “Qualsevol futbolista ha de comprendre que hi ha molts jugadors competents. Quan ve competència s'ha de respectar, sempre es pot millorar i s'ha de pensar en els premis col·lectius. Cal treballar i posar les coses complicades a l'entrenador”, comenta el lateral esquerre del conjunt llagosterenc, convençut més que ningú que l'equip gironí salvarà la categoria: “Ho veig en cada entrenament i amb la mirada de cada company. L'equip no ho està passant bé, però mai ens hem rendit, estem convençuts que salvarem la categoria.”

Contra el líder, ambició

El Llagostera visita dissabte a les 18 h el Miniestadi per enfrontar-se al Barça B, el líder del grup tercer i principal candidat a l'ascens. Sense por de res i amb l'ambició per bandera, els llagosterencs intentaran sorprendre l'equip dirigit per Gerard López, que ja va vèncer els gironins al Palamós-Costa Brava (0-2). “Hem d'anar al camp del líder sense por i amb el màxim respecte, com qualsevol altre rival. Els punts en joc són tres, com en tots els partits, però, evidentment, si guanyem la injecció de moral serà molt gran per tot el bloc. Aconseguiríem dues victòries consecutives en un dels moments més importants per fer-ho”, sentencia Valentín, un dels líders a dins i a fora del camp, compromès amb la lluita que li ha tocat viure enguany al Llagostera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)