2a divisió FEF

Sense complexos al Miniestadi

2a divisió B. El Llagostera no vol tornar a la zona de descens i intentarà enllaçar el segon triomf al camp del líder, el Barça B, amb Chica i Diego ja recuperats, però amb Colorado encara de baixa

El Llagostera no vol tornar a sentir parlar del descens, zona que va abandonar la jornada passada amb una victòria vital contra el Gavà (1-0). Tot i el triomf, els llagosterencs no estan per tirar coets (el conjunt dirigit per Oriol Alsina és catorzè amb 33 punts, és a dir, a només un de la zona vermella), i per això volen enllaçar la segona victòria demà al Miniestadi. El repte és d'altura, ja que el filial blaugrana, tot i enllaçar dos empats, està firmant una gran temporada i és el líder en solitari, amb 57 punts quan només queden nou jornades per al final del campionat. Tot i així, el Llagostera sortirà al camp sense complexos i disposat a endur-se una victòria que l'allunyi una mica més de la zona perillosa de la taula.

“Nosaltres no anem mai amb complexos enlloc, sortirem amb tot, a intentar competir i a fer servir les nostres armes per discutir-los la possessió de la pilota, tot i que sabem que serà molt difícil”, explica Oriol Alsina, que recuperarà peces importants com el lateral Javi Chica i el central Diego Jiménez, lesionats la jornada passada. En contrapartida, el Llagostera continuarà amb la baixa d'Álex Colorado, que no acaba de fer net dels seus problemes en un turmell.

En el partit de la primera volta jugat a Palamós, el Barça B es va imposar 0-2 (gols de Carbonell i Cardona en la segona meitat) i va trencar una ratxa de 243 dies sense perdre a casa dels llagosterencs. “Ens van guanyar, però va ser un partit molt igualat i no es va veure diferència entre un i altre equip. El resultat no va ser del tot just”, conclou Alsina.

LES REACCIONS

Nosaltres no anem mai amb complexos enlloc, sortirem amb tot, a fer servir les nostres armes
Oriol Alsina
entrenador del llagostera

0-2 A PALAMÓS

En el partit de la primera volta, el Llagostera va trencar una ratxa de 243 dies sense perdre a casa

Perea continua en forma

El Llagostera es retrobarà demà al Miniestadi amb un vell conegut, Alberto Perea, membre del club gironí la temporada 2014/15. L'extrem manxec, que en el partit de la primera volta jugat a Palamós va firmar una bona actuació i va estar a punt de marcar en diverses ocasions, continua en bona forma i és el tercer màxim golejador del seu equip, amb 7 dianes, només superat per Dani Romera (9) i Marc Cardona (10). A més, Perea, de 26 anys, arriba al tram final del campionat en el seu millor moment de cara a porteria, ja que ha marcat quatre gols en els últims cinc enfrontaments. Al filial blaugrana també juguen el migcampista de Campllong Gerard Gumbau i l'amerenc Ferran Sarsanedas, mentre que a la plantilla llagosterenca hi ha diversos futbolistes amb passat a can Barça: Pitu Comadevall, Jordi Masó i Nando Quesada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)