3a divisió FEF

Algun dia havia de passar

3a divisió. L'Olot va trencar una sèrie positiva de 21 partits sense perdre al camp del Terrassa (2-1) però ja pensa a iniciar-ne una de nova en el duel al municipal contra el Sant Andreu

La victòria no és un estat permanent. Cada partit és una batalla i ni el millor dels equips les pot guanyar totes. Després de vint-iuna jornades sense conèixer la derrota, l'Olot va perdre a l'Olímpic de Terrassa en la darrera jornada. Si bé els garrotxins posaven fi a una sèrie impressionant, els deixebles de Ramon Calderé ja pensen a iniciar-ne una de nova i positiva que els porti cap al títol i, de retruc, l'eliminatòria de campions per ascendir de nou a segona B, el principal objectiu de l'entitat.

L'Olot ha estat una volta i dos partits sense perdre. En la ratxa de vint-iuna jornades victorioses, els garrotxins han pogut eixugar l'avantatge que va assolir el Peralada en el lideratge i, fins i tot, augmentar el coixí respecte als peraladencs, actualment de cinc punts: “Sabíem que la derrota arribaria. Ens ho prenem com un toc d'atenció, més enllà del resultat, potser per la manera i el joc. No estem al nivell que volem. Això ens motiva per seguir aprenent i millorant”, comenta l'entrenador dels de la Garrotxa, Ramon Calderé, admetent una baixada de rendiment pel que fa al joc dels seus jugadors: “Si estem passant per una ratxa negativa i estem com estem, amb cinc punts d'avantatge respecte al segon, benvinguda mala ratxa”, ironitzava el de Vila-rodona.

L'hora de reaccionar

A nou jornades de la fi del campionat, l'Olot no es pot confiar ni abaixar el llistó si vol quedar en primera posició. Amb el Peralada agafant de nou el millor to, els olotins hauran de fer-ho molt bé per arribar amb un coixí confortable al duel del proper 23 d'abril, precisament al camp del Peralada: “Tinc confiança total en aquests jugadors que ens han portat al lloc on som de la classificació. I ara més, quan les coses no estan tan fines. Tornarem a buscar la solució i el joc que necessita l'equip”, analitza Calderé, que confia cegament en els seus futbolistes i que admet haver estat preparant l'equip durant tota la campanya per arribar en les condicions més idònies al tram final i decisiu en què s'aconsegueixen i certifiquen els objectius: “Vull que l'equip arribi bé físicament a final de temporada, que cada jugador busqui el seu estat de forma ideal. Els equips campions són els que superen moments complicats, segur que ho superarem perquè tenim matèria primera i qualitat. Mai desconfiaré del talent d'aquest equip”, sentencia Calderé.

I és que el seu equip tindrà diumenge la primera oportunitat de redimir-se contra un dels candidats a jugar el play-off d'ascens, el Sant Andreu. Tot i que el partit serà d'ajuda al club i els socis hauran de pagar, l'espectacle i el bon ambient estan ben assegurats.

LES REACCIONS

Olot-Cerdanyola j. 8
2-1
Muntanyesa-Olot j. 9
1-2
Olot-Terrassa j. 10
3-2
Sant Andreu-Olot j. 11
1-3
Olot-Granollers j. 12
2-1
Palamós-Olot j. 13
0-2
Olot-Sabadell B j. 14
5-0
La Jonquera-Olot j. 15
0-1
Olot-Peralada j. 16
1-1
Vilafranca-Olot j. 17
1-1
Castelldefels-Olot j. 18
2-2
Olot-Manlleu j. 19
1-1
Olot-Ascó j. 20
1-0
Júpiter-Olot j. 21
0-1
Olot-Santfeliuenc j. 22
1-1
Europa-Olot j. 23
0-5
Olot-Vilassar j. 24
3-2
Figueres-Olot j. 25
1-1
Olot-la Pobla Maf. j. 26
0-0
Cerdanyola-Olot j. 27
0-2
Olot-Muntanyesa j. 28
2-1
Terrassa-Olot j. 29
2-1

CONTRA EL ST.ANDREU

Els socis hauran de pagar 5 euros per accedir a l'estadi. Els no socis hauran de pagar-ne 12 per la zona de general
Els equips campions són els que superen moments difícils. Mai desconfiaré del talent d'aquesta plantilla
Ramon Calderé
entrenador de l'Olot
Sabíem que la derrota arribaria. Ens ho prenem com un toc d'atenció, més enllà del resultat, potser per la manera en què vam jugar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)