2a divisió FEF

Per agafar l'impuls final

2a divisió B. El Llagostera visita el camp del Barça B (a les 18 h) disposat a lluitar per aconseguir una victòria que l'allunyi una mica més de la zona de descens

El Llagostera té avui un dels partits més complicats de la temporada. El conjunt dirigit per Oriol Alsina visita el camp del líder, el Barça B (a les 18 h), disposat a sumar una victòria que l'allunyi una mica més de la zona de descens, que va abandonar la setmana passada gràcies a un agònic triomf contra el Gavà (1-0). Tot i així, els llagosterencs encara continuen en una situació compromesa (la plaça de promoció de descens i el descens directe estan a només un punt per sota), i és per això que aconseguir els tres punts al Miniestadi seria or per als gironins. El repte és d'altura, ja que el Llagostera s'enfrontarà a un equip que no perdona en atac (amb 51 gols el Barça B és el màxim golejador del campionat) i que després de dos empats seguits vol tornar a sumar de tres en tres per evitar que l'atrapin en la primera posició de la taula (els de Gerard López tenen l'Alcoià a només dos punts).

“El Barça B és un equip de màxima dificultat, i més jugant a casa, pensat per pujar de categoria, amb una barreja de gent jove i jugadors amb experiència. Tenen qualitat, velocitat i et poden fer mal de moltes maneres, però nosaltres arribem al partit en un bon moment i no renunciem a res. Puntuar ja seria bo, però sortirem a guanyar”, explica el tècnic, Oriol Alsina, que va destacar especialment el perill d'Alberto Perea, exjugador llagosterenc: “Segurament és el millor jugador de la categoria, marca les diferències i ell sol et pot solucionar un partit, té conducció, gol, última passada..., podria jugar a segona A i fins i tot a primera. També tenen altres bons futbolistes com ara Gumbau o Aleñà, i moltes versions de com jugar: és igual quins jugadors juguin, són igual de perillosos.”

Un doble repte

La mala trajectòria del Llagostera aquesta temporada s'explica per diversos factors. Un és el pobre bagatge a domicili de l'equip gironí (10 punts en tot el curs), que actualment acumula nou sortides sense conèixer la victòria (4 punts dels últims 27 a fora). A més, el Llagostera encara no ha estat capaç de guanyar contra cap equip filial aquesta temporada (n'hi ha sis: Barça B, València B, Vila-real B, Mallorca B, Espanyol B i Llevant B). Si avui al Miniestadi es trenqués aquesta dinàmica, donaria als llagosterencs un gran impuls de cara al final del campionat. Per al partit el Llagostera tindrà les baixes d'Álex Colorado, que s'ha perdut els últims quatre duels per culpa d'una lesió al turmell, i Jon Ander, lesionat de llarga durada.

LA PRÈVIA

El Barça B és un equip pensat clarament per pujar de categoria, amb una barreja de gent jove i jugadors amb experiència

UN MALEFICI

Arribem al partit en un bon moment i no renunciem a res. Puntuar seria bo, però sortirem a guanyar
Oriol Alsina
entrenador del llagostera

A FORA COSTA MOLT

El Llagostera encara no ha guanyat contra cap equip filial aquest curs
9
partits a domicili
sense vèncer acumula el Llagostera (4 punts dels últims 27 a fora)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)