Girona

Mojica no hi serà contra el Cadis, però Borja García, sí

Girona. Machín tindrà dos lesionats i dos sancionats

Johan Mojica, lesionat en el tram final del Girona-Getafe, està “totalment descartat” per demà, tal com va reconèixer ahir Pablo Machín. De fet, la previsió ja era que es perdria els partits contra el Reus i el Cadis i que seria dubte per a Oviedo. “Ja sabeu que, fins que no veig el futbolista al camp, jo me n'oblido. Tots tenim moltes ganes que torni, però el més prudent i sensat és que quan reaparegui ho faci amb total garantia”, va afegir-hi el tècnic. Tot i que la recuperació del colombià a mans dels fisioterapeutes va segons les pautes previstes, el més probable és que la seva reaparició s'ajorni quinze dies més (no pot jugar contra el Rayo, afectat per la clàusula de la por).

Machín, que no disposarà dels sancionats Alcalá i Alcaraz ni del lesionat Richy, va confirmar, en canvi, que Borja García ha evolucionat bé i estarà en condicions de jugar demà contra el Cadis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)