Nàstic

El Nàstic perd clarament a casa contra l'Elx (1-3)

2a divisió A. Una mala primera meitat condemna els grana, que trenquen la bona dinàmica de resultats

El Nàstic ha tallat la bona dinàmica i ha retrobat les sensacions negatives de bona part de la temporada en caure de manera clara a casa contra l'Elx (1-3).

La derrota s'ha forjat en una mala primera meitat, en què els canvis introduïts per Juan Merino no han donat resultat. Molt feble a la banda esquerra de la defensa, el Nàstic ha encaixat tres gols en una primera meitat en què Hervías ha estat un malson per a Mossa i Lobato. Fabián, amb un gran xut; Djetei, en pròpia porteria, i Nino, rematant la centrada d'Hervías, han situat un 0-3 inabastable.

Així, la segona meitat, per a la qual l'entrenador del Nàstic ha fet uns quants canvis ofensius, ha sobrat, a excepció dels últims minuts, en què ha arribat el gol de l'honor, de Manu Barreiro. Així, el Nàstic pot veure, en funció de la resta de la jornada, com s'eixuguen els tres punts de marge respecte la zona de descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)