3a divisió FEF

El descens no té pausa

La lluita continua. Per segona setmana consecutiva, els duels directes en la part baixa de la classificació marcaran una jornada que influirà molt en la batalla per la permanència

Amb tants equips implicats –del vuitè en avall– en la lluita per la permanència, aquesta batalla deixa duels apassionants cada jornada. Avui, per segona setmana consecutiva, un grapat d'equips poden encarrilar la salvació o deixar encara més oberta una lluita que és més crua a mesura que avança el curs.

El focus més intens es viurà a la Jonquera, on l'equip de Vizuete rebrà el Sabadell B. La distància entre els dos equips és de quatre punts i el goal average està en joc, amb la qual cosa el partit pot apropar més els dos equips o bé separar-los gairebé definitivament. “Estem treballant per arribar al millor possible al partit contra el Sabadell B i no fallar. Per a nosaltres és com una final i estem mentalitzats que només ens valen els tres punts” comenta, l'entrenador de la Jonquera Axel Vizuete. “Som conscients que ells es tancaran al darrere”, manifestava aquesta setmana el jugador arlequinat Sergio González. El Sabadell B arriba en ratxa ja que ha guanyat els últims quatre partits a fora mentre que la Jonquera no guanya des de fa cinc enfrontaments.

El Castelldefels va perdre la setmana passada una oportunitat clara per aconseguir tranquil·litat i s'ha situat a un punt de la cua. Per això, el partit contra el Vilassar al Xevi Ramon és essencial perquè en cas de victòria, a més, els maresmencs assolirien virtualment la permanència –arribarien als 39 punts–. “Necessitem trencar la dinàmica i ho intentarem fer en un camp complicat contra un equip que últimament també s'està mostrant força sòlid”, explicava el tècnic mariner, Miki Carrillo.

El tercer duel directe serà el que enfrontarà el Júpiter contra el Cerdanyola a la Verneda. El cuer no perd des de fa tres partits mentre que els verds han guanyat els dos últims matxs.

L'aristocràcia, tranquil·la pel marge

Els tres equips que encapçalen la taula disposen d'un marge prou còmode per no passar angúnies en un tram de temporada en què tothom comença a veure a prop els objectius immediats. A banda de l'Olot, que busca la reacció contra el Sant Andreu; el Peralada està atent per si el líder continua ensopegant, tot i que no pot fallar a casa contra el Palamós. El Vilafranca, en canvi, continua veient com els perseguidors es continuen restant punts i per això no vol deixar escapar l'ocasió contra un Granollers a qui li falten pocs punts per amarrar la salvació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)