Territorial

Els errors es paguen

Divisió d'honor juvenil. El Girona perd a casa contra el San Francisco (2-3) en un partit amb massa errades individuals i un final polèmic

girona 2 san francisco 3

GIRONA:Alberto, Puig, Guillem, Eloi Blanes, Damià (Caste, 65'), Pol Blay (Crespo, 46'), Èric Torres, Sergi Caballero (Àlex Soler, 55'), Jose (Nacho, 59'), Aleix i Llorenç.SAN FRANCISCO:Elias, Papa, Frau, Fran, Pou, Óscar, Tófol (Marcos, 78'), Iván (Molina, 85'), Trapero (Eros, 65'), Manresa i Thomas (Pedro, 90').GOLS:0-1 (21') Manresa. 0-2 (60') Manresa. 1-2 (62') Èric Torres. 1-3 (67') Thomas. 2-3 (73') Llorenç.ÀRBITRE:Fernández Morillo.T.G.:Aleix i Llorenç; Pou.

El Girona va perdre ahir el segon partit a casa del curs –el primer va ser contra el Barça (0-1)– contra el Sant Francisco en un matx marcat per les errades defensives dels gironins, molt poc habituals durant la temporada.

En un duel vistós i amb arribades a les dues àrees els visitants van arribar al descans amb avantatge després d'un gol de Manresa, que va aprofitar la falta d'entesa dels centrals.

A la segona part el Girona va fer un pas endavant, però una pèrdua en la sortida de la pilota va provocar el 2-0, també obra de Manresa. Els d'Àlex Marsal van continuar insistint i Èric Torres va retallar diferències amb un golàs per l'escaire, però altre cop, una errada individual va condemnar el Girona. Guillem va passar la pilota a un rival i Thomas no va perdonar i va fer l'1-3. Amb el gol de Llorenç aprofitant un refús ja no n'hi va haver prou per corregir la situació, tot i que en l'última jugada del matx el Girona va empatar en una rematada de cap del porter Alberto –havia pujat a rematar les últimes accions a pilota aturada– que, després de picar el pal i tocar el porter, va ser un gol fantasma que l'àrbitre no va concedir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)