2a divisió FEF

Somnis vius a Mallorca

La zona alta. El Badalona, que visita el filial mallorquinista, vol fer-se encara més fort en zona de fase d'ascens, i el Lleida, que juga al camp de l'Atlètic Balears, continuar apropant-se al quart

El Badalona i el Lleida estan en un bon moment. Els del Barcelonès han aconseguit 10 dels últims 12 punts en joc, que han consolidat la seva trajectòria regular i el mantenen ben situat en la zona de fase d'ascens, i els del Segrià encadenen tres victòries que han incrementat el seu ritme ascendent i que els permeten somiar acabar entre els quatre primers. Els dos equips juguen avui a Mallorca, on intentaran mantenir vius els seus objectius. El Badalona visita el terreny de joc del filial del Mallorca, que no està prou lluny de la zona de descens, mentre que el Lleida s'enfronta a un Atlètic Balears que aquesta mateixa setmana ha canviat de tècnic. Christian Ziege ha estat rellevat per Josico després d'enterrar les possibilitats d'ascens amb 4 punts dels últims 15 en disputa.

A la zona baixa hi ha molta cosa per decidir en la recta final del campionat. El Gavà i l'Hospitalet, en situació compromesa, juguen contra dos dels equips situats entre els quatre primers. El Gavà rep el filial del València, que últimament és vulnerable quan juga fora de casa, mentre que l'Hospi visita l'Alcoià, segon classificat. L'Espanyol B, al límit de la zona de permanència, també té un compromís complicat, ja que visita l'Hèrcules, que encara aspira a la quarta posició. Per últim, el Sabadell i el Cornellà, que reben dos equips de la zona baixa, l'Atlètic Llevant i l'Eldenc, respectivament, estan obligats a obtenir la victòria per agafar aire.

Cifu, més a prop

El migcampista del Jaén Fran Cifuentes està a punt de convertir-se en jugador de l'Hospitalet. La comissió mixta de la RFEF i l'AFE ha autoritzat la seva sortida del club andalús a causa dels impagaments. Era l'única condició que impedia que el futbolista, amb quatre temporades i mitja d'experiència a segona B (UCAM, Coruxo i Jaén), anés a l'Hospi.

LLEIDA
Alineació:
Álvaro Campos, Òscar Rubio, Mikel, Valiente, Arnau, Noel, Albisua, Miki Muñoz, Nierga, Cristian Gómez i Javi López.
Baixes:
Andriu i Casares (sancionats).
BADALONA
Alineació:
Morales, Fran Grima, Aleix Coch, Moyano, Víctor García, Indiano, Sergio Maestre, Iván Guzmán, Sandro, Moha i Gerard Oliva.
Baixes:
Serramitja, Aly Coulybaly, Enric Pi, Robusté i Iván Agudo (lesionats).
GAVÀ
Alineació:
Craviotto, Peque, Carles Mas, Mario, Franquesa, Reche, Pla, Álex, Héctor, Nico Kata i Boris Garrós.
Baixes:
Neeskens (sancionat).
L'HOSPITALET
Alineació:
Dani Mallo, Dani Fernández, Kevin, Juste, Selvas, Benji, Porcar, Samu, Edipo, Teo i Salinas.
Baixes:
Ciria, Luismi, Rubio, Castells, Hostench i Galán (lesionats).
SABADELL
Alineació:
Ezkieta; Paris, Barrio, Viale, Manu Torres, Barcina; Adri Díaz, Jordi López; Diego Peláez; Borjas i Carreño.
Baixes:
Ciércoles (sancionats) i Gai Assulin (lesionats).
ESPANYOL B
Alineació:
Andrés, Pipa, Iago, Aitor, Lluís, Álex López, Soria, Borja, Cristo, Guille i Pibe.
Baixes:
Abdul i Rufo (lesionats).
CORNELLÀ
Alineació:
Marcos, Pere, Borja, Aimar, Ñoño, David, Gómez, Pep Caballé, Marc Caballé, Ripoll i Abraham.
Baixes:
Enric (sancionat).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)