Territorial

Un punt i poca cosa més

1a catalana. El Lloret empata (0-0) contra el Sant Joan Atlètic en un partit amb un ambient enrarit i que pràcticament no va tenir ocasions

lloret 0 sant joan at. 0

LLORET:Tuscà, Juanpi, Raúl Calvo, Aniol, Puntí. Majó (Poderoso, 86'), Riky (Marcos, 76'), Abder (Gousmani, 46'), Mora (Portavella, 88'), Peti i Narcís (Poza, 76').SANT JOAN ATLÈTIC:Dete, Leo, Rubo (Álvaro, 72'), Vega, Mono, Joni (Navarro, 72'), Serrano, Ray (Mellado, 82'), Víctor, Peramós (Óscar, 78') i Baena (Albert, 72').ÀRBITRE:Mateo Moreno.T.G.:Als locals Majó, Aniol i Peti, i als visitants Joni, Serrano, Baena, Albert, Pujol i Víctor.PÚBLIC:Uns 400 espectadors.

El Lloret va sumar un punt, ahir, contra el Sant Joan Atlètic en un partit molt travat en què pràcticament no hi va haver ni gols ni ocasions. Amb presència policial pels incidents causats per l'afició visitant les últimes jornades i amb un àrbitre que va aturar el partit dues vegades per les protestes del públic, l'ambient tampoc va ajudar a poder assistir a un partit vistós i alegre. I és que les interrupcions van ser constants i cap dels dos equips va poder imposar el seu ritme.

En la primera part, un xut de falta de Peti que va sortir fregant el pal just abans del descans va ser l'única bona ocasió. De fet, va ser la millor del partit, perquè la segona part va seguir el mateix camí. El Sant Joan només va generar una mica de perill en pilotes penjades a l'àrea que no van trobar rematador i el Lloret només va crear perill en un xut de Peti que Dete va rebutjar a córner. En l'última acció del matx, el Lloret va reclamar un penal per mans que hauria pogut canviar el signe del partit, però que el col·legiat no va assenyalar.