2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

“Semblaven ells els veterans”

Oriol Alsina es va mostrar decebut en la roda de premsa posterior al partit per la imatge que va donar el seu equip. El tècnic del Maresme va retreure a alguns dels seus jugadors –sense especificar– que no havien estat prou intensos. “Sí que he de retreure als meus jugadors que en els xocs semblessin ells els veterans i nosaltres els joves”, va manifestar: “Una cosa és que et superin per tècnica o perquè el seu entramat tàctic és molt difícil de contrarestar, però en els duels individuals no ens podien guanyar i ho han fet. I si surts així, passa el que ens ha passat.”

El to de la compareixença, però, no va ser hostil cap als seus jugadors ja que, principalment, va lloar el rival. “Han estat molt superiors a nosaltres. Se'ns ha complicat el partit per un cúmul de circumstàncies i no hem estat encertats. No hem interpretat bé com havíem d'estar”, va dir Alsina, que va declarar que ell era el principal culpable del resultat. “Ara cal girar full d'aquest partit i pensar en els duels directes que ens venen”, va admetre.

TOC D'ATENCIÓ

“El Barça et pot superar per tècnica o tàctica, però no en el duel individual”

DESENCERT

“No hem estat encertats i no hem interpretat bé com havíem d'estar”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)