2a divisió FEF

L'Espanyol B claudica al feu d'un Hèrcules amb molta fam

Insuficient. Cristo, en el 80, va escurçar un 2-0 en contra, però l'empat no va arribar

hèrcules 2 espanyol b 1

HÈRCULES:Buigues, Dalmau, Paco Peña, Román, Pol Bueso, Checa, Nieto (Mainz, 83'), Chechu (Omgba, 78'), Espinosa, Gaspar (Salinas, 67') i Berrocal.ESPANYOL B:Andrés, Lluís, Glauder, Iago (Rivas, 65'), Pipa, Guille, Borja (Cristo, 73'), Soria, Álex López, Bermejo i Aitor (Pibe, 77').GOLS:1-0 (55') Dalmau. 2-0 (77') Román. 2-1 (80') Cristo.ÀRBITRE:Pérez Muley.T.G.:als locals Checa, Espinosa, Gaspar, Berrocal i Omgba; i als visitants Lluís, Glauder, Iago, Pipa i Cristo.COMENTARI:L'Espanyol B va encadenar la quarta jornada sense guanyar i, amb un bagatge d'un punt dels últims 12, se segueix apropant a la zona de descens. Ahir, en un escenari imponent com el Rico Pérez i contra un Hèrcules esperonat per la fam, el filial blanc-i-blau va sortir disposat a mossegar. Així, en el primer temps, va tenir bones ocasions per inaugurar el marcador. Va faltar, això sí, el punt d'encert que cal per obrir la llauna, i després de la represa això va tenir el seu preu. I és que, en el minut 10 de la segona part, Dalmau va batre Andrés aprofitant una assistència de Nieto. El gol va esperonar els de casa, que en el 77 van encarrilar la victòria amb una precisa rematada de Román. Tres minuts després, però, un bon xut de Cristo va sorprendre Buigues i va reenganxar l'Espanyol B al partit. Per desgràcia, va faltar temps perquè els de David Gallego empatessin.