Girona

Un gol de pel·lícula

Samuele Longo. L'atacant va marcar l'1-2 amb una xilena espectacular

El Girona no va poder sumar cap punt contra el Cadis, però va marcar un dels gols de la temporada. Va ser l'1-2, obra de Samuele Longo, una espectacular diana de xilena en el minut 66 de partit que va donar aire als gironins, però que al final va resultar del tot estèril. Va ser el dotzè gol del davanter italià aquesta temporada, pitxitxi del seu equip i amb una mitjana golejadora envejable. I és que Longo, tot i no ser sempre titular (l'atacant ha jugat d'inici en 17 dels 29 partits disputats per un total de 1.628 minuts) està responent a la confiança de Pablo Machín i actualment es troba en el seu millor moment de cara a porteria, amb quatre gols en els últims quatre duels.

“Hem perdut, però no és cap drama. Hem competit molt bé i el resultat no és just, ells n'han tingut dues en la primera meitat i les han marcat totes dues. Encara tenim vuit punts de marge i hem de mantenir la calma”, diu Longo, que va fer referència al seu gol al mateix temps que ja mira cap al futur: “Estic més content quan els gols ajuden a sumar, però el Cadis és un bon equip i podíem perdre un partit així. Ara esperem guanyar a Oviedo; si fem el nostre joc tindrem possibilitats.”

EL PROTAGONISTA

Hem perdut, però no és cap drama, el resultat no és just. Encara tenim vuit punts de marge i hem de mantenir la calma

PITXITXI DEL GIRONA

Estic més content quan els gols ajuden a sumar, però el Cadis és un bon equip
Samuele Longo
davanter del girona
12
gols
ha marcat Longo aquest curs, gràcies als quals és el màxim golejador del seu equip.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)