3a divisió FEF

futbol català

3a divisió

La fe també mou resultats

Del 2-0 al 2-3. Un Sant Andreu amb molt de coratge capgira un partit que l'Olot tenia ben encarrilat

olot 2 sant andreu 3

OLOT:Ginard; Blázquez (Alfredo, 85'), Jose, Micaló, Bigas; Roger, Hèctor, Èric Vilanova (Uri Santos, 74'), Dembo; Sergio Álvarez (Kike Álvarez, 80') i Marc Mas.SANT ANDREU:Segovia; Llamas, Noguera, Carroza, Dalmau; Dani Guerrero (David López, 56'), Jorge Muñoz, Arjona, Juanan (Maru, 81'); Luismi i Sekou (David Toro, 68').GOLS:1-0 (29') Dembo. 2-0 (47') Sergio. 2-1 (58') Sekou. 2-2 (74') Jorge Muñoz. 2-3 (87') David Toro.ÀRBITRE:Castellet Julià.T.G.:als visitants Jorge Muñoz, Juanan, Arjona, David López, Noguera i Segovia.T.V.:cap.PÚBLIC:1.251 espectadors a l'estadi municipal d'Olot.

El dia que va intentar jugar més bé va perdre. L'Olot va fer una bona primera meitat i va començar la segona de la millor manera possible, marcant el 2-0 que deixava el partit encarrilat, però va acabar perdent. El Sant Andreu va protagonitzar una de les gestes de la temporada: va remuntar dos gols en contra al camp del líder, que, a més, va encaixar una primera derrota a casa seva molt difícil d'explicar. Perdonar el tercer gol i tancar-se massa va condemnar els de Calderé.

En la primera meitat ningú no hauria imaginat un final així. L'Olot va arrencar amb força. Hèctor va assumir un paper protagonista, l'equip va tenir la pilota al mig del camp i no va trigar a carburar en atac. Les arribades de Blázquez per la banda dreta es van multiplicar i les centrades de l'ahir incansable lateral besaluenc van suposar les millors oportunitats de l'Olot. Li va faltar rematada, però la solució va ser Dembo Batchilly. L'extrem va aprofitar una segona jugada dins l'àrea per avançar els olotins; li va caure una pilota despenjada per Sergio i la va engaltar bé.

L'1-0 i un xut posterior de Sergio Álvarez que va sortir fregant el travesser van ser les oportunitats més clares de l'Olot, però el Sant Andreu també hi va dir la seva. L'equip d'Azparren la va tenir en el 23', quan Sekou es va desfer de Micaló i, sol dins l'àrea, va xutar al costat dret de la porteria de Ginard.

En la segona part, era el conjunt quadribarrat el que necessitava fer un pas endavant a la recerca de l'empat i, en canvi, es va trobar, de seguida, amb el 2-0 de l'Olot. Va ser obra de Sergio, que va definir una assistència de Dembo amb un xut creuat. Era el minut 47 i els homes de Calderé ja havien fet tot el que s'havien proposat: retrobar-se amb part del seu joc, avançar-se en el marcador i encarrilar el partit. A partir d'aleshores, no van saber mantenir la feina feta, i ho van pagar car.

Els minuts fatídics

Tot va començar a trontollar en el 58', quan Sekou va empènyer una pilota a l'àrea petita i va retallar distàncies. No hauria estat res si Sergio, que va poder marcar tant abans com després del 2-1, hagués sentenciat la victòria. Va perdonar i els andreuencs hi van creure. Van fer un esforç encomiable –havien jugat entre setmana i van acabar esgotats– i es van endur una recompensa majúscula: en el 74', Jorge Muñoz va engaltar un gran xut des del segon pal (2-2) i, ja en el 87', David Toro va rematar una centrada del mateix Muñoz (2-3) per fer esclatar d'eufòria els aficionats andreuencs.

La clatellada és forta i fa mal però continuem primers i no vull que ningú es retregui res. És ara quan més confio en el meu equip
Hem pogut fer el 3-0 i el 3-1 però no hem tancat el matx, el rival s'ho ha cregut i ens ha remuntat
Ramon Calderé
entrenador de l'olot

Cau el fortí del municipal d'Olot

L'Olot va encadenar per primera vegada aquesta temporada dues derrotes en la lliga. Després de perdre al camp del Terrassa (2-1) en la penúltima jornada, el Sant Andreu va assaltar el municipal per remuntar un 2-0 i establir el 3-2 final. De fet, el conjunt quadribarrat és el primer equip que guanya els de la Garrotxa al seu estadi. Els jugadors dirigits per Ramon Calderé havien aconseguit deu victòries i quatre empats abans del matx d'ahir, però tot i disposar d'un avantatge còmode de dos gols finalment va deixar en 308 els dies sense perdre davant de la seva fidel afició. L'ensopegada i la pitjor ratxa del conjunt garrotxí arriba en el pitjor moment de la temporada, quan falten vuit enfrontaments i amb el matx a Peralada a només un mes i amb les sensacions en el joc a un nivell per sota de mesos anteriors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)