Territorial

La història de sempre

1a catalana. El Girona empata contra el Sant Cugat el tretzè partit del curs i suma un punt insuficient que no l'allunya de la zona de descens

girona b 1 sant cugat 1

GIRONA B:Marcel, Gallardo, Raúl, Moha, Juan Sotto (Hervías, 46'), Ferri (Isma Traoré, 46'), Fou (Pol Ros, 46'), Ronald, Karim, Samu (Enrique, 64') i Pimentel (Pepu Soler, 82').SANT CUGAT:Juanmi, Chechu (Uri Peix, 89'), Víctor, Rubén, Palma (Ramon, 82'), Fernando, Didi (Aleix, 69'), Patric, Cane, Caste (Pepe, 73') i Will (Lluís, 82').GOLS:0-1 (16') Didi, de penal. 1-1 (71') Moha.ÀRBITRE:Masip Vidal.T.G.:als locals Marcel, Moha i Pimentel; i als visitants Palma i Wilker.PÚBLIC:Uns 150 espectadors.

Empatar no sempre és un bon negoci i per al Girona B aquest any s'està convertint en una llosa molt pesant. I és que ahir els de Javi García van empatar (1-1) per tretzena vegada aquesta temporada i van deixar escapar una bona oportunitat de sortir de la zona baixa de la classificació. A més, l'empat va ser contra un rival directe, el Sant Cugat, i en un partit en què en el temps afegit els gironins van enviar dos xuts al pal i van veure com els visitants van treure dues pilotes sobre la línia de gol.

L'activitat frenètica dels últims compassos del partit no va tenir res a veure amb el que s'havia vist durant els noranta minuts El filial gironí va tenir tot el domini de la possessió i el control del partit, però amb prou feines va arribar a generar perill. La falta de profunditat en els atacs pel mig i la falta de rematador en les centrades dels carrilers van evitar que els atacs dels gironins es traduïssin en clares ocasions. El Sant Cugat, ben ordenat en defensa, va interpretar el partit a la perfecció i va fer molt mal al contraatac. De fet, en un dels primers que va tenir, Cane va provocar un penal de Marcel i Didi ho va aprofitar per avançar els vallesans (16').

Amb el resultat en contra el Girona B no va estar còmode i tot i freqüentar l'àrea visitant constantment les millors ocasions van seguir sent del Sant Cugat, que no ho va aprofitar per rematar el partit. Però quan pitjor pintava per als gironins, Moha va rematar de cap a la xarxa una falta lateral centrada magistralment per Pol Ros i va tornar a donar vida al partit (71'). Amb l'1-1 els blanc-i-vermells van buscar la victòria amb més insistència i van disposar de les ocasions que no havien tingut fins llavors, sobretot en l'afegit, però la falta d'encert els va condemnar a sumar només un punt.+++

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)