2a divisió FEF

futbol

Badalona

El maldecap dels onze metres

Sense encert. El problema del Badalona amb els penals (n'ha marcat tres de vuit intents en la lliga) es va agreujar la jornada passada amb dos de fallats contra el Mallorca B

El Badalona està quadrant una gran temporada amb una trajectòria impecable que el manté en la quarta posició, a cinc punts del cinquè classificat. Però el conjunt de Manolo González no pot estar del tot content. Aquesta temporada té un gran maldecap en forma de penals a favor, ja que ha fallat sis penals dels deu que ha xutat entre partits de lliga i copa Federació. Els dos últims, els més sagnants, ja que a Mallorca en va fallar dos –de dos llançadors diferents– en el mateix partit i el conjunt escapulat es va quedar a les portes del triomf (0-0).

Manolo González ha provat cinc llançadors diferents en els vuit penals que el seu equip ha llançat en la lliga: Gerard Oliva (1/3), Musa (1/2), Agudo (1/1), Coch (0/1) i Víctor Garcia (0/1). En la copa Federació, a més, Bruno va fallar el que va xutar contra la Pobla de Mafumet (0/1) i Carlos Calvo (1/1) va marcar el que va xutar contra l'Sporting B. “No hi hem de donar més voltes perquè a primera divisió també es fallen penals i no passa res”, va dir l'entrenador del Badalona, Manolo González, que vol treure pressió als jugadors a l'hora d'enfrontar-se als onze metres. “I, a més, és un fet que no es pot entrenar perquè el que sents durant un partit, quant a pressió, no es pot traslladar a un entrenament”, va manifestar el tècnic, al·ludint a una qüestió psicològica en aquest aspecte del joc.

Errades que valen punts

Tot i la tranquil·litat del seu tècnic, el Badalona s'ha deixat un grapat de punts ja que dels quatre partits en què l'equip ha fallat un penal, en només un ha acabat aconseguint la victòria. Diumenge passat va ser el cas més greu perquè els escapulats es van deixar dos punts a Son Bibiloni quan havien plantat la pilota als onze metres en dues ocasions. “No és només pels penals; ha estat un partit en què hem fallat moltes ocasions”, va dir l'entrenador, Manolo González, que no va voler fer més sang dels errors des del punt fatídic: “Estic content amb l'actitud del meu equip durant tot el partit i amb les ocasions generades.”

37%
d'encert
en els penals xutats en la lliga aquesta temporada (tres de marcats de vuit de xutats).
7
dels vuit penals
xutats en la lliga han anat a la dreta del porter (3/6 marcats).
50%
d'encert
en els penals xutats en la copa Federació (un de marcat de dos penals xutats).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)