3a divisió FEF

Depressió en mal moment

En caiguda lliure. La Jonquera encadena cinc derrotes i ja té les posicions de descens directe a només un punt de distància. Els de l'Alt Empordà, a més, tenen un calendari final duríssim

La Jonquera va perdre per la mínima contra el Sabadell B en la darrera jornada del campionat (0-1). L'ensopegada, la cinquena consecutiva dels de l'Alt Empordà, va ser dolorosa, ja que el filial arlequinat es troba per sota dels jonquerencs i és el primer equip que baixaria a primera catalana de manera directa. La patacada dels jugadors dirigits per Àxel Vizuete serà difícil de pair, i és que el descens directe ja es troba a només un punt i amb el calendari dur que ha d'afrontar la plantilla empordanesa, la permanència serà tota una proesa.

L'equip fronterer encadena cinc derrotes en el pitjor moment. Just abans d'encarar el tram final i decisiu de lliga, la Jonquera ha perdut tres partits a casa –contra el Terrassa (0-1), el Granollers (1-2) i el darrer contra el Sabadell B (0-1)– i dos més a domicili –contra el Sant Andreu (2-0) i a Palamós (3-1)–. Aquesta és la segona vegada que els de l'Alt Empordà encadenen cinc ensopegades. En la primera volta, després de tocar el cel i estar a prop de les posicions més nobles, els de Vizuete van iniciar entre la jornada 13 i la 17 una trajectòria descendent que s'ha allargat fins a l'actualitat. De fet, en les últimes divuit jornades, el conjunt verd-i-blanc només ha guanyat tres enfrontaments –contra l'Europa (1-0), en la jornada 20 i de manera consecutiva al Cerdanyola (1-0) i a la Muntanyesa (0-1) les jornades 24 i 25: “Tenim vuit finals i les afrontarem a vida o mort. Ens prepararem al cent per cent durant la setmana i sortirem a guanyar sigui quin sigui el rival”, comentava Àxel Vizuete.

Indignats amb els àrbitres

Tot i que en el darrer partit el mateix tècnic de la Jonquera no va voler valorar l'actuació arbitral –“M'han aconsellat no fer-ho”–, el cos tècnic i la plantilla empordanesa han mostrat la seva contrarietat amb alguna actuació arbitral recent. En algun enfrontament, la Jonquera ha acabat desconcentrada i amb amonestacions múltiples per culpa dels nervis.

Les cinc derrotes
La Jonquera - Terrassa
0-1
Sant Andreu - la Jonquera
2-0
La Jonquera - Granollers
1-2
Palamós - la Jonquera
3-1
La Jonquera - Sabadell B
0-1
El calendari
Castelldefels -la Jonquera
j. 31
Peralada - la Jonquera
j. 32
La Jonquera - Vilafranca
j. 33
Olot - la Jonquera
j. 34
La Jonquera - Manlleu
j. 35
Ascó - la Jonquera
j. 36
La Jonquera - Júpiter
j. 37
Santfeliuenc - la Jonquera
j. 38

I a sobre, Tourmalet a la vista

Per si no fos greu la pèssima situació de la Jonquera en la taula i la dinàmica negativa en què es troba, els empordanesos han d'afrontar vuit jornades de lliga d'allò més complicades. Si bé els d'Axel Vizuete tindran duels directes a les Forques contra el Manlleu (j. 35) i el Júpiter (j. 37), dos equips actualment per sota seu en la taula, el temut Tourmalet està ben a prop per als jonquerencs, que s'hauran d'enfrontar amb els tres primers classificats consecutivament –Peralada (2n), Vilafranca (3r) i Olot (1r)–, a més d'un dels candidats més ferms a disputar la quarta posició que dona accés al play-off d'ascens, l'Ascó (5è). A més, dels vuit duels, tres seran a casa i cinc a domicili.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)