2a divisió FEF

La permanència depèn de la fortalesa de Palamós

2a divisió B. El Llagostera jugarà tres dels pròxims quatre partits a casa i contra equips de la part baixa de la taula: el Sabadell (13è), el Llevant B (18è) i l'Eldenc (20è)

Quan falten només vuit jornades per al final del campionat, el Llagostera continua en una zona molt perillosa de la taula, catorzè classificat, amb 33 punts i a només un tant de la plaça de promoció de descens com del descens directe. La situació no és evidentment la desitjable, i menys venint d'una dolorosa derrota al camp del Barça B que va deixar tocats els gironins (4-0). Tot i així, la plantilla llagosterenca continua convençuda de salvar la categoria, amb el principal argument del calendari al Palamós-Costa Brava. I és que el Llagostera ha de jugar cinc dels últims vuit partits davant la seva afició, tres dels quals en els pròxims quatre enfrontaments i contra equips de la part baixa de la taula.

Primer visitaran Palamós de manera consecutiva el Sabadell (13è) –dissabte, a les 17 h– i el Llevant B (18è), com també ho faran més endavant l'Eldenc (20è), el Lleida (8è) i el Prat (19è) –jornades 34, 36 i 38, respectivament–. El conjunt dirigit per Oriol Alsina espera sumar el màxim de punts possibles en aquests partits com a local, ja que el panorama a domicili s'entreveu d'allò més complicat. D'aquí a tres jornades, els gironins jugaran al camp del València B (3r), abans de visitar el Badalona (4t) i l'Hospitalet (17è) en la penúltima jornada, en un partit que podria arribar a ser dramàtic. Els rivals a camp contrari no semblen, a priori, els més propicis, però tot i així el Llagostera espera fer un pas endavant lluny de Palamós i revertir una mala dinàmica que ara mateix és de deu sortides sense guanyar (4 punts dels últims 30 a fora).

L'empenta de l'afició

El Llagostera es vol centrar primer ens els dos partits seguits que té a Palamós, on espera tenir el suport de l'afició. En l'últim duel com a locals, contra el Gavà, l'estadi palamosí va tenir una entrada de 804 espectadors, una de les millors del curs.

NO SERÀ FÀCIL

Llagostera - Sabadell
j.31
Dissabte, a les 17 h
Llagostera - Llevant B
j. 32
València B - Llagostera
j. 33
Llagostera - Eldenc
j. 34
Badalona - Llagostera
j. 35
Llagostera - Lleida
j. 36
L'Hospitalet - Llagostera
j. 37
Llagostera - Prat
j. 38

A FAVOR

El panorama a fora fa respecte: València B (3r), Badalona (4t) i Hospi (17è), en zona de descens
El Llagostera vol aprofitar que en el tram final de lliga li queden cinc partits a Palamós i tres a domicili
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)