Territorial

futbol

Copa Catalunya

Presentada la final de la copa que es jugarà a Olot entre el Nàstic i el Girona

Copa. L'acte protocol·lari va servir per animar els garrotxins a assistir al partit, que es disputarà el dimarts 28 de març a les 19 hal municipal d'Olot

L'Ajuntament d'Olot va ser l'escenari de la presentació de la final de la 28a copa Catalunya que es jugarà el dimarts 28 de març a les 19 h al municipal d'Olot. El Nàstic i el Girona seran els clubs que es disputaran el títol, en un duel atractiu entre dos dels tres conjunts del país a segona divisió A. Els representants de cadascuna de les institucions i entitats involucrades es van citar a la capital de la Garrotxa per donar el tret de sortida als actes previs a l'enfrontament i, de retruc, per animar tots els garrotxins a assistir a un dels esdeveniments més important per a tot el futbol català.

L'alcalde d'Olot, Josep Maria Corominas, va agrair al màxim mandatari de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, l'elecció de la ciutat d'Olot com a capital del futbol català per un dia: “Benvinguts a casa nostra. Vull donar les gràcies a la FCF per confiar en aquesta ciutat per organitzar la final de la copa”, un agraïment que Subies va correspondre: “Com a federació tenim l'obligació d'organitzar una copa Catalunya en què tot el futbol català participi”, deia Subies, que per animar els aficionats al futbol afegia: “Transformarem el municipal en un camp d'elit, on hi haurà més de 3.000 persones.”

Els clubs, motivats

Els representants dels altres dos grans protagonistes de la final, els equips de futbol que disputaran el partit, també van ser presents en l'acte: “Estem orgullosos de poder jugar aquesta final i de poder disputar aquest partit a Olot”, declarava el director general del Nàstic, Lluís Fàbregas, seguint la mateixa línia del president del Girona, Delfí Geli: “Serà una gran final. Volem aquest títol en el nostre palmarès. Guanyar la copa Catalunya a Olot seria especial”, sentenciava el saltenc.

ELS PROTAGONISTES

Gràcies a la FCF per confiar en aquesta ciutat per organitzar la final de la copa Catalunya
Josep Maria Corominas
alcalde d'Olot
Volem aquest títol en el nostre palmarès. Guanyar la copa Catalunya a Olot seria especial per al club
Delfí Geli
president del girona fc
Com a federació tenim l'obligació d'organitzar una copa en què tot el futbol català participi
Andreu Subies
president de la fcf
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)