Nàstic

futbol

nàstic

La pressió, per als altres

Nàstic. Els grana esperen fer valer, en la lluita per no baixar, el fet que ja estan acostumats a tenir l'aigua al coll i que la majoria dels rivals directes són equips poderosos que aspiraven a més

El Nàstic afronta les últimes dotze jornades de lliga en plena lluita per la permanència, ben situat sobretot tenint en compte que s'ha passat la major part de la temporada a la cua de la classificació. Ara depèn de si mateix –ocupa la primera plaça de permanència– i espera que el fet d'estar acostumat a moure's tot l'any amb l'aigua al coll el beneficiï. “Tota la temporada afrontant els partits com finals, hi estem acostumats i últimament ens ha anat bé”, va afirmar ahir Mossa, que considera que l'equip grana està avesat a jugar amb pressió. Altres equips que han estat més amunt i que ara estan implicats en la lluita per no baixar podrien pagar la tensió afegida.

La plantilla grana espera també que la pressió, els nervis, afectin els rivals directes que, per nom, esperaven lluitar per objectius més ambiciosos i no pas veure's en una lluita per a la qual potser no estan preparats. El Rayo Vallecano, el Mallorca, l'Almeria, el Còrdova i el Saragossa, per història i massa social, aspiraven a moure's per la zona alta de la taula, i ara estan obligadíssims a mantenir la categoria. Tots, com el Nàstic, han canviat d'entrenadors, alguns dues vegades.

Una sisena baixa?

Àlex López es va retirar abans d'hora de l'entrenament d'ahir i és dubte per al partit de demà a Valladolid. Si es confirma la seva baixa serà la sisena de l'equip grana, que no podrà disposar de Dimitrievski i Djetei, amb les seves seleccions, ni amb Cordero, Gerard Valentín i Luismi, que ahir no es van entrenar amb el grup i es perdran el partit.

LES FRASES

Tota la temporada estem afrontant els partits com si fossin finals, hi estem acostumats i últimament ens ha anat força bé
Alguns rivals tenen molt de nom, i això els pot afegir pressió, però ens hem de fixar en nosaltres
Mossa
defensa del nàstic

El Nàstic crea la seva televisió

El Nàstic va presentar ahir Nàstic TV, un nou projecte audiovisual que s'emetrà pel canal oficial que té el club a Youtube i per les seves xarxes socials. “Pretenem reforçar l'àrea comunicativa, la relació amb els aficionats i els accionistes. Volem mostrar la part més lúdica, menys coneguda, del club i l'equip, com ara la cara més personal dels jugadors”, va explicar el director general, Lluís Fàbregas. Nàstic TV, que compta amb la col·laboració de Mediaframe, serà conduït per la periodista Sílvia Petit. La idea és que cada setmana hi hagi un reportatge –el primer és sobre l'entrenament conjunt que van fer el primer equip i Nàstic Genuine– i una entrevista desenfadada a un jugador. Dimitrievski és el primer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)