Girona

Sostinguts pel Carlos Tartiere

El rival. L'Oviedo encadena cinc victòries com a local, la clau que ha fet tornar als asturians a la zona de ‘play-off'

Normalment tots els equips de la categoria solen mostrar la seva millor versió com a local. De fet, tots, a excepció del Reus (19 punts a casa i 20 a fora) sumen més punts davant la seva afició, la força que els facilita l'obtenció dels seus objectius. Pel que fa a l'Oviedo, l'estadi Carlos Tartiere s'ha convertit en la mina d'or que ha alçat a l'equip dirigit per Fernando Hierro, de nou, a les posicions de play-off. Les cinc victòries consecutives que hi ha aconseguit en l'actual tram del calendari –alguna contra rivals directes com el Valladolid (1-0), el Getafe (2-1) i el Cadis (2-1)– han permès als asturians enganxar-se a la lluita per les posicions nobles de la taula, evidentment, el gran objectiu del conjunt blau, que en el segon any des del seu retorn a la categoria manté el nivell competitiu alt i la confecció d'una plantilla amb jugadors de nivell que poden desequilibrar un partit en qualsevol moment.

Pólvora veterana

El Girona haurà de fer un bon partit si vol esgarrapar algun punt de la seva visita al Carlos Tartiere. I és que la defensa gironina haurà d'estar molt atenta al reguitzell d'atacants que té Hierro a la seva disposició. Toché (34 anys), Linares (34), Michu (31) i, tot i que amb un protagonisme menor, Jonathan Pereira (29) seran els perills ofensius per als de Machín. Els dos jugadors més veterans a l'atac són els que més dianes han fet per al seu equip. Mentre Toché n'ha aconseguit onze i s'ha convertit en el pitxitxi de l'Oviedo, Linares n'ha fet set, i tots dos estan lluny dels altres golejadors del bloc asturià. De fet, els asturians no es caracteritzen per aconseguir grans golejades –no han guanyat cap partit per més de dos gols– i, en canvi, n'han rebut unes quantes, totes a domicili i de manera consecutiva. Els de Hierro van arribar a desesperar-se quan en cinc sortides seguides van encaixar ni més ni menys que dinou dianes, més de la meitat de les que ha rebut Juan Carlos en total (35), l'únic porter utilitzat fins ara per l'exjugador del Real Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)