2a divisió FEF

Tres punts innegociables

2a divisió B. El Llagostera rep la visita del Sabadell al Palamós-Costa Brava, un rival que té just al damunt i al qual superaria en cas de derrotar-lo, i l'involucraria de ple en la lluita per la permanència

El Llagostera rep el Sabadell a l'estadi Palamós-Costa Brava (a les 17 h). El conjunt llagosterenc afronta un altre partit decisiu contra un altre rival directe i davant la seva afició. Si bé fa quinze dies va superar el Gavà (1-0), avui haurà d'intentar fer el mateix contra un equip que es troba just per sobre dels gironins, a tres punts de distància. La hipotètica victòria blaugrana involucraria els sabadellencs en la lluita comuna per evitar el descens, i és que el Llagostera ja va vèncer els vallesans a la Nova Creu Alta en la primera volta i guanyarien el goal average particular al rival. “De nou afrontem un partit de més de tres punts ja que si guanyem atraparem el Sabadell i el posem al grup dels equips que estem lluitant per la permanència. Ara mateix aquest és el partit més important dels que hem jugat fins ara, però segur que no serà el més important del curs ja que en vindran més i quedaran menys jornades; per tant, menys marge d'error”, comenta el tècnic del conjunt llagosterenc, Oriol Alsina, que ja ha oblidat la golejada rebuda al Miniestadi contra el Barça B (4-0). “Ja és passat. El Barça B és un gran equip i va primer per mèrits propis. Són els millors de la categoria, però contra el Sabadell és tot diferent. Serà tot més igualat i podem dir que estem en la mateixa lliga. Hi ha més intranquil·litat ja que sabem que no podem fallar. No serà fàcil per a cap dels dos equips”, hi afegeix.

Un rival molt analitzat

El cos tècnic del Llagostera ha vist en múltiples ocasions partits dels arlequinats. I és que el Llagostera juga en un marge de set dies contra el rival al qual s'ha enfrontat el Sabadell. “L'hem vist molt. Ens dona una mica d'avantatge però no és cap assegurança de res. Són un bloc defensivament molt sòlid i costa fer-los gols”, explica Oriol Alsina, que hi afegeix: “Han perdut pocs partits darrerament, però jugant a casa ens hem de fer forts i lluitar al màxim. D'entrada, ens regalen un punt, però volem els altres dos que es poden sumar.”

En el partit de característiques similars que van jugar el Llagostera i el Gavà fa quinze dies, els nervis i l'ansietat dels dos equips es van apoderar del joc. Una individualitat de Manel va fer decantar la balança a favor dels gironins, que esperen saber controlar millor les emocions per fer el partit més complet possible. “El matx és més important per a nosaltres que per al Sabadell. Ells tenen tres punts d'avantatge més però també s'hi juguen molt. La diferència serà mínima i esperem tenir la sort necessària que cal en aquest tipus de partits per guanyar”, conclou el d'Arenys de Mar, que tindrà les baixes segures d'Álex Colorado, amb problemes en un turmell; de Pablo Sánchez, amb molèsties al soli, i del porter basc Jon Ander, lesionat a l'espatlla.

Fins a darrera hora, el saltenc Pitu, que es recupera d'una microruptura, serà dubte.

LA PRÈVIA

Ara mateix aquest és el partit més important dels que hem jugat fins ara, però segur que no serà el més decisiu de la temporada
El Sabadell és un bloc sòlid en defensa, costa fer-li gols i darrerament ha perdut pocs partits
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)