3a divisió FEF

Per anar descartant rivals

3a divisió. El Vilafranca i l'Ascó tenen el repte de deixar en la cuneta dos equips, el Palamós i el Terrassa, que lluiten pel mateix objectiu: classificar-se per a la promoció d'ascens

A mesura que passen les jornades, els equips es van acomodant en la part mitjana i deixen les aspiracions ambicioses per a una altra temporada. El Vilafranca i l'Ascó, amos de la tercera i cinquena posició, volen reduir aquesta lluita a com menys equips millor i per això necessiten avui victòries contra dos rivals directes però lleugerament despenjats: el Palamós i el Terrassa.

El degà penedesenc arriba amb la moral ben alta després de golejar el Granollers a casa (6-0). De fet, l'equip d'Iván Moreno té més a prop el segon classificat, el Peralada, que no pas el cinquè i per això vol posar pressió ara que els dos primers classificats han abaixat el ritme. Al davant, el Palamós no és que estigui en la millor dinàmica (1 punt dels 6 últims) però, en canvi, l'últim precedent a casa l'avala (3-1 contra la Jonquera).

L'Ascó, d'altra banda, necessita recuperar el to després de perdre la quarta posició a causa de la crisi de quatre jornades sense vèncer. El Terrassa, encara molt irregular a l'Olímpic tot i que hi ha derrotat l'Olot (2-1), vol els punts per empatar en la classificació amb l'equip de Castillejo i continuar pendent de la quarta posició que ara ocupa el Sant Andreu. Els quadribarrats tenen un matx exigent a casa contra el Manlleu, que encara no ha perdut amb Albert Santanera a la banqueta.

Feina feta no té destorb amb la salvació

També hi haurà duels directes en la part mitjana per deixar encarrilada la permanència. El partit que disputarà el Cerdanyola i el Santfeliuenc serà important en aquest sentit ja que els del Vallès Occidental arriben en ratxa i podrien atrapar l'equip d'Andrés González en la taula. D'altra banda, tot el que puguin sumar el Figueres i el Vilassar en el seu partit serà positiu per passar la barrera dels quaranta i deixar embastada una salvació que, sobretot els maresmencs, han hagut de suar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)