2a divisió FEF

Objectius secundaris

2a divisió B. El Cornellà i el Lleida comencen a centrar-se a arribar a la copa mentre que els equips en descens volen acabar com més amunt millor per si el Mallorca B es veu arrossegat pel primer equip

Van passant les jornades i les lluites queden cada vegada més definides. Els equips de la zona mitjana comencen a veure impossible arribar al ritme del Badalona mentre que els que estan en descens saben que tenen molts números per acabar baixant de categoria. Per això, i sense deixar de mirar als objectius principals, molts equips comencen a fer càlculs en lluites secundàries com ara classificar-se per a la copa o acabar com més amunt millor en la zona vermella pel possible descens del Mallorca B, arrossegat pel primer equip.

Els dos catalans que aspiren a entrar en el torneig del KO per a la temporada vinent són el Lleida i el Cornellà. El conjunt blau, que juga a casa contra el Mallorca B, però, no renuncia encara a arribar a la promoció d'ascens (a vuit punts). “En aquesta distància a nosaltres no ens serveix res més que guanyar cada partit perquè volem acabar com un dels quatre primers”, va admetre el tècnic blau Gustavo Siviero. El Cornellà, en canvi, que juga contra el Badalona, primer ha de lligar la classificació matemàtica –està a una victòria i mitja– per ocupar-se de la copa –hi arriben els cinc primers sense comptar els filials–. “Ara estem en un punt intermedi entre el descens i els llocs de copa i per això tot passa per guanyar”, manifesta l'entrenador del Cornellà, Jordi Roger. “És un equip molt perillós que pot marcar en qualsevol jugada”, diu Manolo González, tècnic del Badalona, que té una altra bona oportunitat a casa per refermar-se entre els millors.

Una finestra oberta

La situació del Mallorca en la segona A, en descens, dona esperança als equips en vermell de segona B com ara el Prat, l'Hospitalet i el Gavà. “La salvació és possible i nosaltres lluitarem fins al final”, diu Padilla, jugador del Prat, que s'enfronta a l'Alcoià, segon classificat.

EL PRAT
Alineació:
Toni Texeira, Oriol Dot, Barnils, Lario, Fede Bessone, Prior, Putxi, Fran Piera, Padilla, Del Moral i Óscar Muñoz.
Baixes:
Ricarte (sanció), Javi Lara i Paolo Etamané (lesió).
L'HOSPITALET
Alineació:
Dani Mallo, Dani Fernández, Kevin, Juste, Selvas, Cifuentes, porcar, Samu, Edipo, Teo i Salinas.
Baixes:
Ciria, Luismi, Rubio, Castells, Galán i Hostench.
LLEIDA
Alineació:
Álvaro Campos, Rubio, Albisua, Carbonell, Andriu, Tobella, Mikel Fernández, Christian Alfonso, Miki Muñoz, Javi López i Nierga.
Baixes:
Valiente (sanció).
GAVÀ
Alineació:
Craviotto, Peque, Carles Mas, Jordi César, Franquesa, David Jiménez, Gabi López, Kyeremeh, Hadji, Sascha i Boris Garros.
Baixes:
Pla i Niko Kata (sanció).
BADALONA
Alineació:
Morales; Fran Grima, Aleix Coch, Moyano, Víctor Garcia, Toni Lao, Maestre, Moha, Sandro, Bruno, i Oliva.
Baixes:
Coulibaly, Serramitja, Robusté, Enric Pi i Agus Alonso (lesió).
CORNELLÀ
Alineació:
Marcos, Pere Martínez, Óscar Sierra, Aimar, Ñoño, David Garcia, Sergi Gómez, Pep Caballé, Xavi Puerto, Abraham i Enric Gallego.
Dubte:
Lucas (lesió).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)