2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

De golejada en golejada

Cop del líder sobre la taula. El Barça B repeteix el resultat de la setmana passada però aquest cop contra un rival directe, el València Mestalla, en la zona de promoció d'ascens

VALÈNCIA B 0 BARÇA B 4

VALÈNCIA MESTALLA:Ferri; Nacho Vidal, David Jiménez, Ayala, Lato; Gregori (Fran Villalba, 46'); Aridai (Alberto Gil, 78'), Araujo, Eugeni, Gil; i Rafa Mir (Jordi Sánchez, 63').BARCELONA B:Suárez (Varo, 24'); Palencia, Fali, Martínez, Borja López; Gumbau (Sarsanedas, 66'), Alfaro, Xemi, Romera, Cardona i Perea (Carbonell, 75').GOLS:0-1 (36') Perea. 0-2 (38') Gumbau, de penal. 0-3 (47') Cardona. 0-4 (48') Martínez.ÀRBITRE:Ruipérez Marín.T.G.:als locals Gregori, Araujo, Villalba; als visitants Gumbau i Palencia.PÚBLIC:Uns 2.000 espectadors a l'Antonio Puchades de Paterna.

A mesura que avança la lliga, el Barça B va imposant cada cop més respecte. El conjunt de Gerard López ha esvaït els dubtes amb golejades contra el Llagostera i el València Mestalla. Ahir, el filial xe va ser la víctima de l'engranatge ofensiu blaugrana, que va carburar a meravella amb dues estocades definitives: els gols es van concentrar en el tram final del primer temps i en l'inicial de la segona part. D'aquesta manera, el Barça s'allunya d'un rival directe per la primera posició, ara el gran objectiu.

Els dos equips, que assumien molts riscos traient la pilota des del darrere, van centrar els esforços en la recuperació de la pilota en zona perillosa i les ocasions inicials van caure per aquesta circumstància. Amb tot, tret d'una volea de Cardona i d'un xut d'Eugeni –que va obligar la substitució del porter Suárez–, la primera part va passar sense que els porters intervinguessin gaire fins que Perea, en una diagonal i xutant pel pal curt, va inaugurar el marcador. Només un minut després, en un risc innecessari del porter local Ferri –ahir titular perquè Sivero juga amb Espanya– que va acabar en penal, Gumbau va encarrilar el matx des dels onze metres.

El València va acabar grogui la primera meitat i ja no es va aixecar. Només dos minuts després de la represa, Cardona en una rematada amb l'esperó va fer el tercer. I de nou, en qüestió de segons, Martínez va rematar un córner a l'àrea petita per establir el quart. A partir d'aquí, el València va assumir alguns riscos que van provocar alguna altra oportunitat del Barça, però el partit ja estava dat i beneït.

El Barça B col·lecciona lesionats

La bona notícia del partit d'ahir va ser la recuperació de Fali després del traumatisme a Sabadell però, a canvi, Gerard López va tenir una altra baixa: la de José Aurelio Suárez. El porter va tenir una mala caiguda i es va fer una luxació a l'espatlla esquerra, motiu pel qual va ser substituït immediatament per Varo. Demà li faran més proves per saber-ne l'abast exacte. De fet, els blaugrana arribaven al partit amb Moi Delgado, Tarín, Mujica i Abeledo a la infermeria.