2a divisió FEF

Oriol Alsina

“Necessitàvem els tres punts”

Oriol Alsina estava satisfet a mitges amb el punt, tot i que al final va buscar la lectura positiva: “Sumar sempre sol ser bo, però necessitàvem els tres punts, tot i que ni la victòria ni la derrota haurien estat definitives.” Alsina, que intueix que acabaran la jornada en zona de promoció de descens, va comentar que el fort vent que va bufar havia estat força rellevant: “Ens ha dificultat el joc i cap dels dos equips ha sabut interpretar-lo bé quan l'ha tingut en contra.” Del partit, el tècnic del Llagostera va lamentar l'oportunitat perduda en la primera part per deixar-lo enllestit: “Hem estat superiors en els primers 45 minuts. Mereixíem alguna cosa més que l'1-0. En la segona, però, ells ens han empatat i podíem haver perdut, tot i que Manel també ha tingut el 2-1 en el minut 89.” Per l'entrenador del Llagostera, els dos punts cedits no trenquen cap esquema. “Era normal que no guanyéssim els cinc últims partits a casa. Primer, perquè en les últimes jornades, la dificultat per guanyar per als equips de sota és extrema. I també perquè al davant teníem un rival molt sòlid com és el Sabadell.” L'empat fa que el proper duel –també a casa– contra un altre rival directe com és l'Atlètic Llevant (equip que està en zona de descens) adquireixi una màxima transcendència: “Hem de començar a mentalitzar-nos perquè serà un partit molt important.”

El tècnic va sorprendre amb Samu de pivot. “Sabíem que ells jugarien amb una defensa de cinc, però se'ls ha lesionat un jugador i, quan s'han posat amb quatre a darrere, ens han sorprès. La idea era que Samu sostingués el seu mitjapunta i també donar més llibertat als de dalt.”

DOS PARTITS EN UN

“En la primera part mereixíem més d'un gol i en la segona podíem haver perdut”

UN MAL MENOR

“En les últimes jornades, la dificultat per guanyar dels de sota és extrema”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)