2a divisió FEF

El descens, més a prop

Dos mons diferents. Als homes de David Gallego els va faltar profunditat i generar més ocasions de perill; en canvi, el Vila-real B no va perdonar per mitjà de Carlos Martínez (11' i 24')

ESPANYOL B 0 VILA-REAL B 2

ESPANYOL B:Andrés, Soria (Víctor, 72'), Aitor, Antonio, Lluís, Álex López, Melendo, Roca, Guille (Cristo, 63'), Rufo (Pibe, 72') i Bermejo.VILA-REAL B:Cantero, Miguelón, Felipe, Mauro, Ibiza, Larrea, Suárez (Lazo, 81'), Ramiro (Antón, 65'), Aitor, Carlos Martínez i Mario (Carlos López, 83').GOLS:0-1 (11') Carlos Martínez. 0-2 (24') Carlos Martínez.ÀRBITRE:Baiges Bornes.T.G.:Als locals Rufo, Roca, Antonio, Lluís i Bermejo; i als visitants Leo Suárez, Ramiro, Felipe, Carlos Lopez.T.V.:Al local Roca per doble amonestació (76').PÚBLIC:Uns 800 espectadors.

L'Espanyol B va veure's superat de forma clara contra un Vila-real B molt efectiu de cara a porteria, en un dels pitjors partits dels blanc-i-blaus aquesta temporada, que els podria portar avui a entrar en descens. L'única notícia positiva per als locals va ser el debut del defensa juvenil Víctor Gómez.

Tot indicava que els de David Gallego podrien obtenir un bon resultat, i més després de veure la gran resposta de l'afició, que gairebé va omplir la Dani Jarque, però la realitat va ser ben diferent. Quan s'havien disputat només onze minuts, el visitant Carlos Martínez va batre Andrés en un un contra un i, instants més tard, el mateix davanter va fer el 0-2. La reacció de l'Espanyol B va arribar a través de diferents xuts llunyans d'Álex López, tot i que sense perill, mentre que el conjunt groguet seguia aprofitant els contraatacs. De fet, Cantalapiedra va estar a punt de signar el tercer. La segona meitat va seguir amb la mateixa tònica, amb els locals intent retallar distàncies amb centrades laterals que no trobaven destinatari. Però el partit es va posar costa amunt quan Marc Roca va veure la segona targeta groga per simular un penal i, per tant, es perdrà la següent jornada amb el primer equip de l'Espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)