3a divisió FEF

El Peralada no afluixa

Forts. Un gol de Cesc Clotet en la segona meitat dona el triomf als d'Arnau Sala, que continuen pressionant l'Olot en la lluita pel lideratge. Els peraladencs han sumat 18 dels últims 24 punts

SABADELL B 0 PERALADA 1

SABADELL B:Arnau, Diego, Gonzalo, Mendoza, Casals, Víctor, Ñito, Lledó, Jose (Sarmiento, 75'), Juanma (Montero, 60') i Aliaga.PERALADA:Richi Paz, Chele, Vallho, Estellés (Jorge Marta, 69'). Álamo (Pau Ribas, 75'), Carbó, Djak, Serrano, Cesc Clotet, Boniquet i Forgas (Javi Sánchez, 60').GOLS:0-1 (58') Cesc Clotet.ÀRBITRE:Picazo Hernández.T.G.:als locals Ñito i Lledó; i als visitants Richi Paz, Estellés i Djak.T.V.:vermella directa al segon entrenador del Sabadell B, Oliver Lima (55').

Victòria molt important del Peralada al camp del Sabadell B (0-1), un triomf que permet al conjunt dirigit per Arnau Sala continuar més que viu en el particular frec a frec que manté amb l'Olot pel lideratge (els olotins també van guanyar ahir, així que la diferència continua sent de dos punts). El partit el va decidir un gol en la segona part de Cesc Clotet, decisiu perquè els peraladencs enllacessin el vuitè partit sense perdre (18 punts dels últims 24 en joc).

La primera meitat va començar amb una ocasió claríssima del jugador del Peralada David Serrano, que va errar un un contra un amb el porter Arnau en el primer minut del partit. Llavors el Sabadell B va passar a dominar la possessió de la pilota, i arribava amb assiduïtat a l'àrea rival, sobretot per les bandes, però sense crear ocasions reals de perill. Pel que fa al Peralada, va reaccionar amb un xut de Boniquet des de la frontal que va sortir fora per poc i, abans del descans, amb una rematada d'Ernest Forgas que va anar alta.

Clotet decideix

En la represa els peraladencs no van tardar gaire a avançar-se en el marcador. El gol va ser obra de Cesc Clotet, que es va quedar una pilota a dins l'àrea, va retallar el seu defensor i va definir a la perfecció amb un xut al pal curt (58'). Després del gol els locals van tornar a tenir el domini, encara que deixant espais al darrere que propiciaven contraatacs del Peralada, com un que Javi Sánchez va estar a punt d'aprofitar amb un xut creuat que va sortir lleugerament desviat.

La més clara del Sabadell B la va tenir Montoro, però va topar amb una gran intervenció del porter Richi Paz, que també va estar encertat en una última rematada des de la frontal de Ñito abans del xiulet final.

LES REACCIONS

Sense fer un gran partit hem sumat una victòria important per continuar en bona dinàmica, i en un camp difícil
Amb el ‘play-off' pràcticament assegurat intentarem quedar primers, ja queda poc
Arnau Sala
entrenador del peralada

Primer gol de Cesc Clotet

Cesc Clotet va marcar ahir el gol de la victòria del Peralada, el seu primer del curs i contra el seu exequip. L'extrem, que va estar lesionat la primera meitat de lliga, cada vegada està més en forma i ahir va jugar el seu setè partit amb els d'Arnau Sala. També continua agafant el ritme Sergi Álamo, titular per segon partit seguit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)