2a divisió FEF

La flama encara està ben viva

De prestigi. El Prat venç l'Alcoià i s'apropa a la zona de permanència

prat 2 alcoià 1

PRAT:Toni; Adri Montoro, Barnils, Aitor Lario, Fede; Prior, Putxi, Padilla (Ignacio, 76'); Nacho del Moral (Óscar Muñoz, 83'), Poves i Fran Piera (Xavi Pluvins, 66').ALCOIÀ:Marc Martínez; Barreda, Pau Bosch, Ruso, Navarro; Fran Miranda, Jony (López Silva, 82'), Gato; Álvaro, Jorge (José García, 78') i David Torres.GOLS:1-0 (10') Padilla. 2-0 (45+1') Prior. 2-1 (61') Jony, de penal.ÀRBITRE:Palencia Caballero.T.G.:als locals Poves, Padilla, Prior, Toni, Xavi Pluvins i Óscar Muñoz; i als visitants Pau Bosch, Marc Martínez i Fran Miranda.T.V.:al visitant Navarro (44').

El Prat va superar el segon classificat en un partit de molt caràcter i segueix viu en la lluita per la permanència. Padilla i Prior van signar l'avantatge local en el primer temps i Jony va escurçar distàncies des del punt de penal després de la represa.

El conjunt dirigit per Toni Saligrat va sortir a totes en els minuts inicials, però el Prat no va perdonar en la primera ocasió de què va disposar. Padilla va batre Marc Martínez amb un xut potent des de fora de l'àrea. Quan semblava que el primer temps acabaria sense més novetats, el col·legiat del partit va expulsar el visitant Navarro amb vermella directa per una entrada sobre Fran Piera (44'). I el conjunt potablava va assestar un altre cop abans del descans amb la segona diana del matí, obra de Prior, que va connectar una volea després d'un rebuig de punys del porter visitant.

Quan s'havia disputat un quart d'hora del segon període, l'àrbitre va assenyalar penal d'Aitor Lario sobre David Torres. Jony va assumir la responsabilitat del llançament i no va fallar des dels onze metres. En la recta final, el Prat va saber dur la pilota a camp contrari i no va patir en excés per sumar tres punts que l'apropen a la zona de permanència.

Hem superat un equip molt potent i la victòria ens dona forces per continuar la lluita
Pedro Dólera
ENTRENADOR DEL PRAT
L'àrbitre ens ha perjudicat i el Prat ha estat molt efectiu en atac. Aquest camp és complicat