3a divisió FEF

Vizuete dimiteix a la Jonquera

3a divisió. L'entrenador deixa els fronterers després de sis derrotes en els últims set partits i amb l'equip a un punt del descens. El club ha pensat en Nacho Castro com a possible substitut

Axel Vizuete va deixar de ser ahir l'entrenador de la Jonquera. El tècnic va presentar la dimissió a causa dels mals resultats de l'equip, que ha perdut sis dels últims set partits (l'últim va ser diumenge al camp Castelldefels [2-0]) i està a només un punt de la zona de descens, una situació gens agradable quan només queden set jornades per al final del campionat. La decisió de Vizuete va ser tant meditada com dolorosa, però el tècnic considera que és el millor per intentar que l'equip revifi en el tram final de lliga.

“La decisió la prenc per un cúmul de coses que m'han anat desgastant i desil·lusionant, i després del partit contra el Castelldefels vaig decidir dir a la junta directiva que plegava, perquè feia dies que jo no era el mateix, i a mi m'agrada fer les coses amb energia”, diu Vizuete, que considera que la Jonquera encara és a temps de salvar la categoria: “L'equip està capacitat per tirar-ho endavant, confio que ho aconseguiran. La Jonquera és un club que m'ha marcat, en el temps que he estat aquí he viscut vivències i experiències molt boniques.”

Vizuete va agafar les regnes de la Jonquera la temporada passada en la seva segona experiència com a entrenador sènior (després de penjar les botes al Palamós havia dirigit el Banyoles de primera catalana en el tram final del curs 2014/15, sense poder evitar el descens), i va aconseguir pujar l'equip fronterer a tercera divisió per primera vegada en la història del club. Comptant el curs passat i aquest –i també el play-off d'ascens contra el Santboià–, Vizuete se'n va de la Jonquera amb uns registres de 24 victòries, 19 empats i 24 derrotes en 67 duels.

L'opció de Nacho Castro

Tot just saber la decisió de Vizuete, la Jonquera es va posar a buscar un substitut, amb Nacho Castro com a primera opció. El tècnic, que va deixar el Farners al febrer per motius personals, també havia dirigit anteriorment el Peralada i el Girona B, i coneix el gros de la plantilla, un afegit molt ben valorat per la Jonquera. Club i tècnic es van reunir ahir per primera vegada i en les pròximes hores se sabrà si hi ha entesa o no. En tot cas, a la Jonquera li agradaria que el nou entrenador dirigís l'equip diumenge que ve al camp del Peralada (17 h).

EL PROTAGONISTA

Han estat un cúmul de coses que m'han anat desgastant i desil·lusionant, i després del partit vaig decidir dir a la junta que plegava

L'ESTADÍSTICA

La Jonquera és un club que m'ha marcat, hi he viscut experiències molt boniques
Axel Vizuete
exentrenador de la jonquera
24
victòries,
19 empats i 24 derrotes en 67 partits. És el balanç de Vizuete amb la Jonquera entre el curs passat i aquest.
Vizuete va arribar a la Jonquera el curs passat i va assolir l'històric ascens a la tercera divisió
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)