3a divisió FEF

Joan Mármol, entre els més grans del degà

3a divisió. Mármol ja és el tercer entrenador amb més dies a la banqueta palamosina (859) i d'aquí a tres jornades complirà el seu partit número 100

El Palamós va anunciar, el divendres 21 de novembre del 2014, la destitució del tècnic Jordi Martínez, que va ser rellevat pel llavors director esportiu del club, Joan Mármol. Els mals resultats del degà, que feia vuit jornades que no guanyava i era penúltim amb 10 punts, a només un del cuer, van provocar aquell canvi tot buscant un revulsiu que, amb el pas del temps, s'ha convertit en el tercer entrenador amb més dies a la banqueta palamosina (859), només superat per dos mites com Waldo Ramos (2.049 dies) i Quique Yagüe (1.033 dies). Waldo i Quique, però, sumen aquests dies en diverses etapes, mentre que Mármol els ha fet de forma consecutiva. Els actuals 859 dies de Mármol a la banqueta palamosina ja superen l'estada de tècnics recordats i estimats per l'afició com Jordi Condom (856 dies), Juanjo Díaz (675 dies), Jorge Valentín, Robi (478 dies) o Edu Vílchez (433 dies).

S'acosta al centenari

El debut oficial de Mármol com a primer entrenador del Palamós (abans havia estat l'ajudant de Jordi Condom) va arribar el dia 23 de novembre del 2014 contra el Martinenc (4-2) al Municipal Palamós Costa Brava. L'equip va acabar aquella temporada en un meritori onzè lloc, amb 49 punts. Una classificació que li va valer tenir la confiança de la junta directiva encapçalada per Joan Pau Pérez i, per tant, la continuïtat al capdavant de l'equip. La temporada següent (2015/16) va dirigir els 38 partits de lliga més dos de la copa Catalunya i va acabar assolint novament l'objectiu de la permanència (dotzè amb 48 punts), mentre que l'actual curs, el seu tercer, està superant totes les expectatives. Després de 31 jornades (més un partit de la copa Catalunya), el Palamós és setè amb 45 punts, a només sis dels llocs de promoció d'ascens. Actualment Mármol acumula 97 partits dirigint el degà (94 de lliga i 3 de copa Catalunya) i arribarà al centenari el dijous 13 d'abril al camp de l'Ascó.

“És un orgull poder arribar a aquesta xifra i haver superat entrenadors tan emblemàtics en la història del club, i amb només 36 anys. Fer gairebé 100 partits a la banqueta per a una persona del poble és un honor, però al mateix temps un maldecap, pel fet de ser de Palamós”, comenta Mármol, que recorda especialment tres partits de la seva etapa a la banqueta palamosina: “El debut amb el Martinenc, la remuntada de fa un parell d'anys contra el Cerdanyola i el partit d'aquesta temporada amb el Peralada a casa.”

EL PROTAGONISTA

1. Waldo Ramos
2.049 dies
2. Quique Yagüe
1.033
3. Joan Mármol
859
4. Jordi Condom
856
5. Juanjo Díaz
675
6. Jorge Valentín, ‘Robi'
478
7. Eduardo Vílchez
433
8. Juli Torrent
416
9. Dimitri Galiamin
407
10. Joan Curto
369
11. Raül Agné
365
12. Domènec Torrent
365
Fer gairebé 100 partits a la banqueta per a una persona del poble és un honor
Joan Mármol
entrenador del palamós
És un orgull poder arribar a aquesta xifra i haver superat entrenadors tan emblemàtics en la història del club, i amb només 36 anys
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)